Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Fort Lauderdale Airport

Heeft u binnenkort een huurauto nodig vanaf Fort Lauderdale Airport voor uw vakantie in Florida? Op Alamo.be boekt u een huurauto vanaf € 18,- per dag voor Fort Lauderdale Airport. Onze voordelige huurtarieven zijn inclusief ongelimiteerde mijlen en verzekeringen. U gaat dus altijd verzekerd beginnen aan uw rondreis door het zonnige Florida. Of u nu kiest voor een Fullsize of een Standaard SUV voor Ft Lauderdale. Bij Alamo krijgt u altijd een huurauto die voor u geschikt is. Wilt u de huurauto met meerdere personen besturen? Kies dan voor het Alamo Gold pakket. Met het Gold pakket ontvangt u tevens een gratis tank benzine.

Lees meer

Fort Lauderdale het Venetië van Florida

Fort Lauderdale wordt ook wel het Venetië van Florida genoemd en staat bekend vanwege de mooie witte zandstranden. Ook heeft Fort Lauderdale veel gezellige bars en restaurants, waardoor er een gezellige uitgaanssfeer hangt. Vanuit Fort Lauderdale bent u met uw huurauto binnen 45 minuten in Miami en rijdt u over de Florida Keys binnen 4 uur naar Key West. Deze route is vooral aan te raden met een cabrio van Alamo.be. Key West is het meest zuidelijke punt van Noord-Amerika.

Begin uw Cruise vanaf Fort Lauderdale

Port Everglades is de cruisehaven van Fort Lauderdale en dagelijks vertrekken hier diverse cruiseschepen naar de Caribbean, waaronder de Bahamas. U kunt uw cruise ook combineren met een rondreis door Florida met een huurauto. Deze huurauto kunt u dan ophalen vanaf de luchthaven van Fort Lauderdale. Alamo heeft geen locatie bij de cruisehaven maar vanaf Fort Lauderdale Airport kunt u heel gemakkelijk met de shuttle van Alamo bij de cruisehaven “Port Everglades” komen. De shuttle van Alamo vertrekt elke 25 minuten. Komt u aan bij de cruisehaven? Neem dan de gratis shuttle naar Fort Lauderdale Airport, waar u uw Alamo huurauto kunt ophalen. Boek uw huurauto vooraf op Alamo.be en voorkom hoge kosten ter plaatse!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •