Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Miami Airport

Wilt u een auto huren in Miami voor een onvergetelijke rondreis door Florida? Bij Alamo.be bieden we u de beste tarieven met een ruime keuze aan huurauto’s. Wilt u vanuit Miami Airport richting Orlando en met de familie genieten van alle attractieparken? Of kiest u voor een rustige vakantie en wilt u zonnen op de prachtige witte stranden van de Florida Keys? Alamo.be denkt graag met u mee voor autohuur op maat. U kan een cabrio huren en toeren door het Everglades National Park of een ruime familiewagen, waar u met zijn allen van ruimte en comfort geniet tijdens uw trip. Liever uw huurauto terug inleveren bij één van onze andere verhuurkantoren, zoals bijvoorbeeld Orlando? Dit alles kan zonder extra kosten!

Lees meer

Geniet van Florida vanuit Miami met een huurauto van Alamo

In het zonnige Florida, ook wel de Sunshine State genoemd, is een huurauto bijna een must. Florida is een bestemming waar u zowel kan genieten van een strandvakantie als van een rondreis met de huurauto. In Miami vindt u veel art deco hotels. De meeste van deze hotels liggen op Miami South Beach, waar u heerlijk kan genieten van het strand, wandelen op de dijk of een lekkere cocktail drinken in één van de vele bars of discotheken. Florida kent veel toeristische attracties zoals bijvoorbeeld Disney World, Universal Studios, Sea World, Kennedy Space Center en Everglades National Park.

Uw huurauto overal in Florida achterlaten zonder extra kosten

Reserveert u een huurauto vanuit Miami dan begrijpen wij dat u deze huurauto wellicht op een andere locatie terug wilt binnen brengen. Dit kan binnen Florida op alle locaties zonder extra kosten! Zo hoeft u niet dezelfde route twee keer te rijden met uw huurauto en heeft u meer tijd en vrijheid om het schitterende Florida te ontdekken.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Miami?

√ De beste autohuur tarieven in Amerika
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen extra kosten bij het inleveren op een andere locatie binnen Florida
√ Goede shuttleverbinding naar de Cruise Terminal
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren in Miami met airconditioning

Met de MIA Mover bent u rapper bij de verhuurlocatie van Alamo

De MIA Mover vervangt de shuttlebussen die voorheen vakantiegangers vanaf de luchthaven naar de autoverhuurlocatie brachten. Als reizigers nu op de luchthaven aankomen, gaan ze op de derde verdieping van de terminal via de loopbanden naar het MIA Mover station, waar ze in een van de acht treinwagons plaats kunnen nemen om naar het verhuurstation gebracht te worden. De MIA Mover kan maar liefst 3.000 reizigers per uur vervoeren en is daarmee een stuk doeltreffender dan met de bus.

Waar in Miami kan ik mijn huurauto ophalen?

Als u een reservatie maakt via Alamo.be dan kan u bij aankomst op Miami Airport uw huurauto dadelijk ophalen. Logeert u in Miami Beach, dan kan u ook gemakkelijk een huurauto afhalen vanaf onze stadslocaties op Miami North Beach en Miami South Beach. Gaat u een cruise maken? Vanaf de luchthaven rijden er elke 15 minuten shuttles van en naar de cruise terminal op de dagen dat er cruiseschepen vertrekken. Nadat u uw bagage heeft opgehaald kan u de shuttlebus van Alamo nemen naar de Cruise Terminal. Ook een auto huren in Miami via Alamo.be? Boek dan nu uw voordelige huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MIAMI INTL ARPT
3900 NW 25TH ST
MIAMI, (FL), 33142 USA

  8448910547
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •