Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Philadelphia Airport

Bent u van plan om een rondreis per auto in het noordoosten van Amerika te maken? Verzeker u zelf dan nu van een hoge kwaliteit huurauto bij Alamo.be! Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en daarnaast zijn de lage tarieven inclusief de benodigde verzekeringen. U kunt bij Alamo.be ook makkelijk uw eigen risico afkopen voor slechts €3,50 per dag. Of u nu met twee personen reist of met uw hele gezin, bij Alamo.be heeft u een ruime keuze aan huurauto’s en kunt u de huurauto reserveren die aan uw wensen voldoet!

Lees meer

Beleef Philadelphia en omgeving met een Alamo huurauto

Philadelphia, ook wel “Philly” genoemd is de grootste stad van de staat Pennsylvania. Philadelphia was het decors van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring en is vroeger bovendien de hoofdstad van de Verenigde Staten geweest. In de zesde stad van de Verenigde Staten zijn veel bekende acteurs/actrices, sporters, en muzikanten geboren. De stad huisvest talloze musea en parkjes. Ook op het gebied van sport is Philadelphia goed vertegenwoordigd. De stad heeft een american football team, baseball team, basketbal team, twee ijshockeyteams en een voetbalteam. Bezoek eens een wedstrijd en proef de sfeer en ervaar het fanatisme van de Amerikaanse bevolking als “hun” team speelt.

Tip van een Alamo.be medewerker

Philadelphia is het perfecte begin van een rondreis door het noordoosten van Amerika. In deze regio kunt u het historische Amerika ontdekken met uw huurauto. U kunt bijvoorbeeld vanuit Philadelphia naar het iets zuidelijker gelegen Washington D.C. rijden en een kijkje nemen bij het witte huis. Maar als u liever naar het noorden gaat bent u binnen twee uur in “the city that never sleeps” (New York City) en maakt u een foto van het vrijheidsbeeld. Omdat u bij Alamo.be altijd een auto huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers, zou u er zelfs nog voor kunnen kiezen om vanuit New York City door te rijden naar Boston. Bij Alamo is het namelijk geen probleem als u, uw huurauto op een andere plaats wenst in te leveren.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Philadelphia?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Vaak is het huren van een auto ter plaatse duurder

Ophaalpunt in Philadelphia

Volg bij aankomst op de luchthaven de bordjes bagage claim. Nadat u uw bagage gepakt heeft loopt u naar het punt waar shuttle busjes klaar staan om u naar het wagenpark te brengen. Bij het wagenpark dient u zich te melden bij de Alamo balie. Hier krijgt u het huurcontract en de sleutels van de huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PHILADELPHIA INTL ARPT
1 ARRIVALS RD
PHILADELPHIA, (PA), 19153 USA

  8333383323
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •