Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Boston Airport

Een auto huren in Boston voor een vakantie of voor uw zakenreis? Reserveer uw auto bij Alamo.be vooraf aan uw vertrek naar Amerika en haal de auto direct op bij de luchthaven van Boston. Het huurtarief van Alamo.be is inbegrepen alle benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers. Wilt u een mooie rondreis maken door Noordoost-Amerika? Bij Alamo.be is het mogelijk om uw huurauto bij een ander verhuurkantoor in te leveren tegen vergoeding van de drop-off kosten. Ook is het geen probleem als u met uw huurauto de grens naar Canada wilt oversteken, zolang u de auto maar weer terug inlevert in Amerika.

Lees meer

Ontdek Boston en omgeving met een Alamo huurauto

De gebied New England bestaat uit: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Vermont en Rhode Island. Het staat bekend als een goed samenhangende regio met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Boston wordt gezien als de officieuze hoofdstad van deze regio. Dit is vooral te wijten aan het feit dat Boston de stad is met het meest aantal inwoners. Boston is de meest ideale plaats om uw rondreis te beginnen. Vooral tijdens de Indian Summer (herfst) is New England populair vanwege de kleurrijke bomen en hun bladeren. De schitterende herfstkleuren kunt u bewonderen vanaf ongeveer half september tot en met eind oktober. Gedurende uw rondreis kunt u naast de prachtige natuur ook genieten van historische bezienswaardigheden in en buiten Boston. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Old South Meeting House in Boston, waar burgers vroeger beslissingen namen die uiteindelijk tot de Boston Tea Party (de aanzet tot de Amerikaanse revolutie) leidde.

Tip van een Alamo medewerker

Als u uw huurauto ophaalt in Boston kunt u er eventueel voor kiezen om deze weer in te leveren in bijvoorbeeld New York of Philadelphia. Binnen de 4 uur bent u met de huurauto vanuit Boston in New York en in ongeveer 5 uur rijdt u naar Philadelphia. Ook is het mogelijk om met de huurauto de grens over naar Canada te rijden. Wil u ook een auto huren in Boston die u kunt inleveren in Canada? Neem voor de mogelijkheden contact op met het Customer Sevice team van Alamo.be.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Boston?

√ Een auto huren in Boston met onbeperkt aantal kilometers inbegrepen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Als u vooraf reserveert, bent u zeker van een huurauto
√ Bij Alamo kunt u voordelig uw franchise afkopen
√ One-way autoverhuur mogelijk tussen Amerika en Canada

Ophaalpunten in Boston

Bij aankomst op de luchthaven van Boston volgt u de borden naar de “bagage claim”. Neem hier de uitgang en bij de shuttle bus pick up area, staat een speciale Alamo shuttle voor u klaar. Deze shuttlebus brengt u naar de receptie van Alamo, waar u het huurcontract tekent en uw sleutels van uw huurauto ontvangt. Het verhuurkantoor op de luchthaven van Boston is 24/7 geopend. Bent u van plan om eerst een aantal dagen in downtwon Boston te logeren voordat u gaat genieten van uw rondreis door New England? Reserveer dan een huurauto vanaf het centrumkantoor in Boston.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BOSTON LOGAN INTL ARPT
15 TRANSPORTATION WAY
EAST BOSTON, (MA), 02128 USA

  8332305696
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •