Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Phoenix Airport

Op reis naar Amerika voor een bezoek aan de bekende, fantastische Nationale Parken? U kunt voordelig een auto huren in Phoenix en binnen vier uur naar de Grand Canyon rijden. Ook een bezoek aan buurstaten Californië, Utah en New Mexico zijn zeker aan te aanrader. Bij Alamo.be reserveert u in vier simpele stappen een huurauto, die aansluit op uw vakantie en de wensen van uw gezelschap. Bent u op zoek naar een luxe SUV, de ruimte van een Minivan of de voordelige prijs van een kleine wagen? Alamo.be biedt een groot aanbod aan huurauto’s op de luchthaven van Phoenix. Start uw verlof direct na aankomst op het vliegveld en haal uw wagen op bij de receptie op Phoenix Airport.

Lees meer

Bezoek de omgeving van Phoenix met een huurauto van Alamo

Phoenix is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona en de perfecte start voor een bezoek aan de Grand Canyon. Op weg naar de Grand Canyon komt u langs Montezuma Castle National Monument en de plaats Sedona, gelegen in het prachtige rotslandschap van de Red Rock Country. Vanuit Sedona kunt u dan op jeepsafari gaan om de Sedona Vortexes te ontdekken. In de buurt van de Grand Canyon vindt u de plaatsen Flagstaff en Williams welke beide bekend zijn omwille van Route 66. U krijgt vanwege de diners en de vele motorrijders die op de Route 66 rijden in beide plaatsen het echte Amerika gevoel. Bent u van plan om een aantal dagen in Phoenix te verblijven? Bezoek dan het Phoenix Art Museum en de Dessert Botanical Garden. Ook voor diverse buitenactiviteiten en golfen bent u in Phoenix aan het juiste adres.

Tip van een Alamo.be medewerker

In de buurt van Phoenix vindt u het uiterst luxueuze Scottsdale waar er veel parken en mooie villa’s te bewonderen zijn. Als u het centrum van Scottsdale bezoekt, ontdekt u al snel dat dit een echte cowboystad is. Geniet van de zon, winkel in één van de grote shoppingcentra of rij met uw huurauto naar de Phoenix Zoo.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Phoenix?

√ Geen toeslag voor extra kilometers/mijlen
√ Grote keuze van  huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren in Phoenix op voorhand is altijd goedkoper.

Waar in Phoenix kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u bent geland op Phoenix Sky Harbour International Airport volgt u de borden naar de shuttle bus pick-up area. Vanuit daar rijdt er regelmatig een shuttle bus van de luchthaven van Phoenix naar de Alamo autoverhuur receptie. Overhandig uw voucher, paspoort en rijbewijs en de Alamo medewerker maakt uw huurcontract gereed. Loop naar de parkeergarage waar de huurauto’s staan en kies een auto uit de door u gereserveerde klasse. U kunt nu dadelijk vertrekken op uw rondreis door het westen van Amerika. Wilt u de huurauto bij een ander kantoor inleveren? Neem dan voor het boeken contact op met één van onze reserveringsmedewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden van een one-way en de eventuele drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PHX SKY HARBOR INTL ARPT
1805 E SKY HARBOR CIR S
PHOENIX, (AZ), 85034 USA

  8443709817
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •