Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pittsburgh Airport

Bent u van plan om Amerika te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw avontuur in Pittsburgh, Penssylvania. Vanuit Pittsburgh heeft u de mogelijkheid om voordelig allerlei steden in de omgeving zoals bijvoorbeeld Harrisburg en Baltimore te bezoeken. Bij Alamo.be huurt u namelijk altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief en heeft u bij Alamo geen eigen risico. Tot slot heeft u bij Alamo.be een ruim aanbod aan huurauto’s waardoor er altijd wel één is die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Beleef Pittsburgh en omgeving met een Alamo huurauto

Pittsburgh is na Philadelphia de grootste stad van Pennsylvania. De “steel city”, zoals Pittsburgh vroeger genoemd wordt, is de thuishaven van onder meer het miljoenenbedrijf Heinz. De stad was de geboorteplaats van kunstenaar Andy Warhol en mede daarom staat het Andy Warhol museum in Pittsburgh. Bezoek tijdens uw reis zeker een wedstrijd van het lokale American Football team “the Pittsburgh Steelers” die in het (recente) verleden erg succesvol waren! Als u even wilt ontsnappen aan de grote stad, gebruik dan uw huurauto om naar het Allegheny National Forest te rijden. U kunt hier even helemaal back to basic, door te kamperen in het bos. Het bos biedt u ook de mogelijkheid om te mountainbiken, varen, kanoën, vissen en zwemmen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Wilt u een fantastische rondreis maken door Noord-Amerika, begin dan in Pittsburgh en rijd via Buffalo, waar u de grens mag oversteken, naar Canada. Breng een bezoekje aan de Niagara Falls en eindig uw reis in Toronto. De reis is ongeveer 532 kilometer en duurt ruim zes uur. Met het Alamo one-way principe kunt u uw huurauto hier af geven om vervolgens met een directe vlucht terug te vliegen naar Amsterdam. Neem voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Pittsburgh?

√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Als u ter plaatse een auto huurt is dit vaak duurder
√ U hoeft niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers

Ophaalpunt in Pittsburgh

Als u aankomt op de luchthaven van Pittsburgh volg dan de borden naar de “bagage claim”. Volg vervolgens de borden naar de Alamo balie. Hier wordt u geholpen door een Alamo medewerker, die u het huurcontract laat tekenen en vervolgens de sleutels van uw huurauto geeft.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PITTSBURGH INTL ARPT
RENTAL CAR ACCESS ROAD LOT 7
PITTSBURGH, (PA), 15231 USA

  8443660500
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •