Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Antonio Airport

Bent u van plan om een reis door het zuiden van Amerika te maken? Reserveer dan snel uw huurauto op Alamo.be  en begin uw reis in San Antonio. De stad is onder meer bekend vanwege het grote pretpark Six Flags Fiesta. De Riverwalk is in de stad de bekendste straat. Hier vindt u de meeste restaurants, winkels en kunstgalerijen. Breng als u in de stad bent ook zeker een bezoekje aan een wedstrijd van de San Antonio Spurs, het succesvolle basketbalteam van de stad. Beleef hier de passie en hartstocht waarmee het team wekelijks wordt aangemoedigd. Naast het feit dat San Antonio een levendige stad is, is de ligging perfect als u een reis door het zuiden van Amerika wilt maken. Rijd bijvoorbeeld via Houston in ongeveer acht uur naar New Orleans!

Lees meer

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in San Antonio?

De Alamo balie is gevestigd in terminal 1 van de lucthaven van San Antonio. Als u aankomt op terminal 1 volg dan de borden naar de bagageband. Volg vervolgens de borden naar de balie van Alamo. Als u aankomt op terminal 2, neem dan de shuttlebus naar terminal 1 en begeef u naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SAN ANTONIO INTL ARPT
9559 AIRPORT BLVD
SAN ANTONIO, (TX), 78216 USA

  2106404939
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •