Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Seattle Airport

Wilt u een auto huren op Seattle Airport om uw rondreis door Amerika te beginnen? Huur dan eenvoudig uw huurauto op Alamo.be. Onze voordelige tarieven zijn inclusief de benodigde verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien heeft u geen eigen risico, waardoor u zorgeloos de weg op kunt. U kunt uw huurauto na aankomst op het vliegveld ophalen om direct aan uw rondreis door Amerika te beginnen. Wilt u liever eerst een paar dagen doorbrengen in het centrum van Seattle? Reserveer dan uw huurauto bij onze locatie in de stad, Seattle Downtown.

Lees meer

Seattle! De stad van Boeing en Microsoft

Seattle, gelegen in de staat Washington, ligt op nog geen 2 uur rijden van de Canadese grens. Als u in Seattle bent breng dan zeker een bezoek aan de Space Needle, waar u gastronomisch kunt eten op 152 meter hoogte in een restaurant dat ronddraait. Zo heeft u uitzicht over heel Seattle. In Seattle vindt u de eerste productiehal van het vliegtuigmerk Boeing en ook het hoofdkantoor van Microsoft is er gevestigd in de buurt van Seattle. Dit zorgt voor veel werkgelegenheid voor de inwoners van Seattle.

Start uw rondreis per huurauto vanuit Seattle

De hoeveelheid rondreizen die vertrekken vanuit Seattle is zeer groot. Zo kunt u met een huurauto de volledige  Pacific Coast ontdekken. Tijdens deze rondreis per huurauto beleefd u de ruige kusten op weg naar San Francisco. Ook komt u langs wereldwonderen als Mt. Rainier en Redwood N.P. Ook een bezoek aan de Rocky Mountains is mogelijk vertrekkend vanuit Seattle. Tijdens uw rondreis per huurauto komt u door de staten Washington, Oregon, Idaho, Wyoming en Montana. Breng tijdens deze rondreis een bezoek aan Yellowstone N.P. en Glacier N.P. Deze rondreis is combineerbaar  met een bezoek aan Canada.

Waarom een auto huren in Seattle via Alamo.be?

√ Een auto huren in Seattle zonder toeslag voor extra kilometers
√ Groot aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder

Uw huurauto inleveren in Canada

Bent u van plan een huurauto te boeken vanuit Seattle dan kunt u deze zelfs achterlaten in Canada. Neem voor de mogelijke huurauto’s en de kosten contact op met een van de medewerkers van Alamo.be.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SEATTLE INT. AIRPORT
3150 S 160TH ST STE 509
SEATAC, (WA), 98188 USA

  8333298466
Maandag:
5:00 - 23:59
Dinsdag:
5:00 - 23:59
Woensdag:
5:00 - 23:59
Donderdag:
5:00 - 23:59
Vrijdag:
5:00 - 23:59
Zaterdag:
5:00 - 23:59
Zondag:
5:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •