Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Halifax Airport

Bent u op zoek naar een goede huurauto in Canada tegen een laag tarief? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis door Canada in Halifax! Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor u de omliggende gebieden in Halifax zonder extra kilometertoeslagen kunt bezoeken. Alamo.be biedt u kwalitatief goede huurauto’s en alle benodigde verzekeringen zijn in het lage prijstarief inbegrepen. Tevens biedt Alamo.be u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere plek in te leveren als waar u deze heeft opgehaald. Dit maakt van Halifax een uitstekend beginpunt van uw reis door Canada.

Lees meer

Ontdek Halifax en omgeving met een Alamo huurauto

Halifax is de hoofdstad van de provincie Nova Scotia en tevens na Vancouver de grootste kuststad van Canada. De stad is het economisch centrum van de Atlantische Canadese provincies vanwege haar ligging aan de Noord-Atlantische oceaan. Na Sydney heeft Halifax de grootste natuurlijk haven en was daarom met name vroeger een belangrijke militaire basis. Vanaf de Halifax Citadel, het fort van de vroegere Britse Koning George, geeft u een goed uitzicht over de stad Halifax. In de omgeving van Halifax vindt u verschillende natuurparken waar u tot rust kunt komen zoals bijvoorbeeld het Kejimkujik National Park.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak de roadtrip van uw leven van Halifax naar Montreal! Neem uw tijd voor deze roadtrip van ongeveer 1250 kilometer. U kunt Montreal vanuit Halifax bereiken via de Verenigde Staten waarbij u via Maine, en eventueel Vermont rijdt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de Verenigde Staten links te laten liggen en alleen door Canada te rijden!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Halifax?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt goedkoop uw eigen risico afkopen bij Alamo.be
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto

Ophaalpunt in Halifax

Als u aankomt op de luchthaven van Halifax loop dan, nadat u uw koffers gepakt hebt, naar de parkeergarage en ga naar de laagste verdieping van de parkeergarage. Vanaf hier volgt u de borden naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HALIFAX INTL ARPT
1 BELL BOULEVARD (HFX AIRPORT)
ENFIELD, (NS), B2T 1K2 Canada

  9028733159
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •