Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Montreal Airport

Een auto huren in Montreal voor een zakenreis of vakantie in Canada? Reserveer tijdig uw huurauto bij Alamo.be in vier eenvoudige stappen. Het voordelige tarief is altijd inbegrepen alle benodigde verzekeringen, lokale taksen en belastingen. Wilt u graag het oosten van Canada bewonderen tijdens uw reis? Maak uw trip zo lang als u wilt, want bij Alamo.be reist u met onbeperkt aantal kilometers. Met een huurauto van Alamo.be mag u ook zonder probleem de grens naar de Verenigde Staten oversteken. Wel moet u de auto terug inleveren bij een van de verhuurkantoren in Canada. Kies gerust een andere inleverlocatie, zoals Toronto of Quebec, want bij Alamo.be kost dit niets extra!

Lees meer

Ontdek Montreal en de omgeving met een Alamo huurauto

Montreal is gelegen in de Canadese provincie Quebec en is na Toronto de grootse stad van Canada. Vanaf Amsterdam vliegt u in nog geen 7,5 uur rechtstreeks naar Montreal met onder andere KLM of Delta Airlines. Dat de Fransen een grote invloed hebben gehad blijkt niet alleen uit het feit dat er Frans gesproken wordt, ook is het terug te zien in de stijl van de stad Montreal. Vooral in het oude gedeelte Vieux Quartier vindt u veel Franse restaurants en karakteristieke straatjes. Bezoek de Notre Dame de Bon Secours, de Sacre Coeur en Place de Cartier in Old Montreal.

Ook in de buurt van Montreal is voldoende te zien en te beleven. Rij met uw huurauto naar La Mauricie National Park, bezoek de steden Quebec en Toronto en bekijk de sensationele Niagara Falls. In de buurt van Toronto vindt u Algonquin Provincial Park waar u over de beroemde Highway 60 kunt rijden. Neem de tijd in dit prachtige natuurgebied en ga bijvoorbeeld kanoën over Canoe Lake en misschien komt u op uw pad wel elanden, beren of wolven tegen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Een auto huren in Montreal en bezoek aan Canada combineren met de Verenigde Staten? Met alle huurauto’s van Alamo kunt u zonder problemen de grens over naar Amerika. Bezoek de wereldstad New York en rij door de regio New England terug naar Canada. In New England vindt u pitoreske kustplaatsjes met vuurtorens en kunt u heerlijk lunchen of dineren in een van de vele visrestaurants. Een aanbeveling is het om in het najaar tijdens de Indian Summer een bezoek te brengen aan de gekleurde staten van New England.

Waarom een auto huren in Montreal via Alamo.be?

√ Een auto huren in Montreal en geen kosten voor extra kilometers
√ Ruime keuze huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur kantoren op de luchthaven en in de stad

Waar op Montreal Trudeau Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

De autoverhuur receptie van Alamo ligt op de luchthaven van Montreal in de aankomsthal van de binnenlandse en intercontinentale vluchten. Overhandig uw autohuur voucher, paspoort en creditkaart, zodat de Alamo medewerker het huurcontract kan opstellen. De huurauto’s staan vlakbij de verhuurbalie. Kies een huurauto uit de geboekte categorie en uw rondreis vanuit Montreal kan beginnen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MONTREAL TRUDEAU ARPT
975 ROMEO-VACHON
DORVAL, (QC), H4Y 1H1 Canada

  8336193656
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •