Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Quebec Airport

In het oostelijk deel van Canada ligt de grootste provincie, Québec. Zoals de naam al doet vermoeden is de officiële voertaal hier Frans. De grootste steden in de provincie Québec zijn de gelijknamige hoofdstad en Montréal. Québec-stad vormt het hart van Frans Canada en voelt Europees aan. Het oude centrum van de stad is ommuurd en deze muren vormen tegenwoordig een populaire attractie. Over een lengte van maar liefst vier kilometer kunt u namelijk over deze muren lopen. De prachtige gebouwen in Québec en de diverse musea liggen bijna allemaal op loopafstand zodat u in de stad geen huurauto nodig.

Lees meer

Ontdek de omgeving van Québec met een huurauto van Alamo

De provincie Québec kent vier Nationale parken, te weten Forillon National Park, La Mauricie National Park, Mingan Archipelago National Park Reserve en Saguenay – St. Lawrence Marine Park (National Marine Conservation Area). De parken zijn prima te bereiken met een huurauto en hebben een bezoekerscentrum waar u terecht kunt voor meer informatie over de Nationale parken en Québec.

Autoverhuurlocaties in Québec

Na aankomst op de luchthaven van Québec kunt u bij Alamo direct een huurauto ophalen. Reserveer uw huurauto vooraf op Alamo.be om teleurstellingen met betrekking tot beschikbaarheid ter plaatse te voorkomen. Op Alamo.be huurt u een auto voor Québec inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. Een auto huren in Québec en inleveren in Toronto? Informeer telefonisch naar de drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
QUEBEC INTL ARPT
505 RUE PRINCIPALE
QUEBEC, (QC), G2G 0J4 Canada

  4188770132
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •