Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Calgary Airport

Gaat u een prachtige rondreis maken door de Canadese Rocky Mountains? U kunt voordelig uw auto huren in Calgary via Alamo.be. Haal uw huurauto op bij de internationale luchthaven van Calgary en u kunt onmiddellijk op reis vertrekken. Breng een bezoek aan het natuurschoon in Banff en Jasper National Park. Huur een ruime SUV voor uw familietrip door de Canadese bergen. Of kies voor een compact model als u met z’n tweeën op pad gaat. Wilt u liever een one way maken in plaats van een rondreis? Tegen een vergoeding, genaamd drop-off kosten, is het bij Alamo.be geen probleem om uw huurauto aan het einde van de vakantie in te leveren in bijvoorbeeld Vancouver of Edmonton.

Lees meer

Ga verzekerd de weg op met uw Alamo huurauto

De prijs voor een huurauto bij Alamo.be is altijd inbegrepen alle verplichte verzekeringen en de lokale belastingen. Dus geen verrassingen meer achteraf. Als u ter plaatse met meerdere chauffeurs wilt rijden in de huurauto, dan raden wij u aan om te kiezen voor het Alamo Gold pakket. Met dit pakket kunt u drie extra chauffeurs toevoegen bij uw autohuur en ontvangt u tevens een gratis tank benzine.

Uw wintersport vakantie begint op Calgary Airport

Wintersport in Amerika of Canada is helemaal anders dan wintersport in de Europese skigebieden vanwege de rust op de pistes en uitstekende poedersneeuw. De belangrijkste skigebieden in de USA en Canada liggen in de Rocky Mountains en gemakkelijk te bereiken met een huurauto van Alamo.be!

Skioorden in de buurt van Calgary

  • Banff
  • Jasper
  • Lake Louise

Speciale uitrusting voor uw huurauto in Calgary

De huurauto’s van Alamo in Canada zijn voorzien van All-Season Tires. U kunt voor Calgary een wintersportpakket bijboeken dat bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager. De skidrager is geschikt voor 2 paar ski’s of 2 snowboards. Het wintersportpakket voor Calgary is bij te boeken via de boekingsmodule van Alamo.be en kost 7,50 USD/CAD p.d.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CALGARY INTL ARPT
2000 AIRPORT ROAD NE
CALGARY, (AB), T2E 6W5 Canada

  8336193653
Maandag:
7:30 - 23:59
Dinsdag:
7:30 - 23:59
Woensdag:
7:30 - 23:59
Donderdag:
7:30 - 23:59
Vrijdag:
7:30 - 23:59
Zaterdag:
7:30 - 23:59
Zondag:
7:30 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •