Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Athene Airport

Gaat u binnenkort naar het bijzondere Athene? Huur dan gemakkelijk en voordelig uw huurauto op Alamo.be. Met uw eigen huurauto heeft u de vrijheid om de omgeving van Athene en al het moois wat Griekenland te bieden heeft te ontdekken. Een auto huren in Athene is via Alamo.be zo geregeld en altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Bovendien is het voordelige huurtarief inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers. U kunt dus zoveel rijden als u wilt. Daarnaast kunt u voor 3,50 euro per dag uw eigen risico afkopen, waardoor u helemaal zorgeloos de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Athene en omgeving met een Alamo huurauto

Athene is de hoofdstad van Griekenland. Samen met Rome vervulde deze stad in de oudheid een uiterst belangrijke rol. Athene wordt gezien als de bakermat van de hedendaagse democratie. Er zijn veel ruïnes uit de oudheid bewaard gebleven die u zeker moet zien als u in Athene bent. Bezoek zeker de Akropolis, een burcht in de stad waar de democratie zijn oorsprong heeft gevonden. De belangrijkste overgebleven tempels zijn het Parthenon en de Agora en natuurlijk open zijn voor bezoekers. De grootste tempel van de stad is echter de Tempel van de Zeus. Zeus was in de Griekse oudheid de oppergod die vanop de berg Olympus heerste. U kunt uw culturele citytrip in Athene uitstekend combineren met een strandvakantie. De stad heeft namelijk een aantal drukbezochte lange witte zandstranden.

Tip van een Alamo.be medewerker

Combineer uw culturele reis op het vasteland van Griekenland met een strandvakantie op één van de vele eilanden zoals Kreta, Santorini, Rhodos of Zakynthos. Geniet hier van zon, parelwitte stranden en het heerlijke Griekse eten.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Athene?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed
√ Onbeperkt aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw franchise afkopen
√ Een auto huren in Athene inbegrepen de benodigde verzekeringen

Ophaalpunt in Athene

Volg als u aankomt op de luchthaven van Athene de borden naar de receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) die gevestigd is in de aankomsthal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ATHENS EL VENIZELOS ARPT
ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT
ATHENS, 19004 Griekenland

  2103533325
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •