Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Heraklion Airport

Zoekt u de zon op en gaat u met verlof naar het Griekse Kreta? Bij Alamo.be kunt u een auto huren in Heraklion, met onbeperkt aantal kilometers en zonder extra toeslagen. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen in uw huurtarief en mocht u ook nog uw franchise willen afkopen betaalt u maar €3,50 per dag bij Alamo.be! Met uw huurauto kunt u het hele eiland verkennen. Van de meest afgelegen bergdorpjes en de gezellige haventjes tot de toeristische plaatsen en de beste stranden. Reserveer nog voor vertrek en u kunt uw huurauto onmiddelijk meenemen vanaf de luchthaven van Heraklion!

Lees meer

Beleef Heraklion en omgeving met een Alamo huurauto

Heraklion is de grootste stad en ook de hoofdstad van het eiland Kreta. Jaarlijks bezoeken duizenden toeristen het eiland omwille van het heerlijke zachte klimaat. In Heraklion kunt u een cultuurreis perfect combineren met een strandvakantie. Als u wilt uitrusten op een kalm strand, gebruik dan uw Alamo huurauto en rijd naar één van de omliggende dorpjes. In Heraklion is het archeologisch museum te vinden. In dit museum zijn veel vondsten van de Minoïsche beschaving tentoongesteld. Dit was de beschaving op Kreta in de bronstijd. In de historische haven van de stad kunt u nog het oude fort genaamd Koulés vinden en bezoeken. Dit fort werd gebruikt om de vijand te verrassen of om te vluchten door de geheime gangen die onder het fort lopen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Als u nog een dag over heeft, rijdt dan naar de Lefka Ori (witte bergen), in de buurt van Chania. Dit gebergte in het westen van Kreta dankt zijn naam aan de eeuwige sneeuw op de bergtoppen. Het hoogste punt van de bergketen heet de Pachnes en is op ruim 2450 meter hoogte gelegen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Heraklion?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Breed aanbod van huurauto’s
√ U kunt al een auto huren in Heraklion vanaf 21 jaar
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw franchise afkopen

Ophaalpunt in Heraklion

Volg bij aankomst op de luchthaven van Heraklion de borden naar de receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HERAKLION AIRPORT
HERAKLION NIKOS KAZANTZAKIS AP
HERAKLION, 71408 Griekenland

  00302810226002
Maandag:
7:30 - 22:00
Dinsdag:
7:30 - 22:00
Woensdag:
7:30 - 22:00
Donderdag:
7:30 - 22:00
Vrijdag:
7:30 - 22:00
Zaterdag:
7:30 - 22:00
Zondag:
7:30 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •