Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kreta

Als u graag het grootste en meest gevarieerde eiland van Griekenland wilt ontdekken, dan wilt u een auto huren op Kreta. Met een huurauto bent u flexibel om uw eigen plan te maken. Veel mensen kennen Kreta van de toeristenplaats Chersonissos, waar veel jongeren naar toe komen. Maar niets is minder waar. Het is een eiland vol verrassingen, met oude vissersdorpjes en prachtige stranden waarop u zich bijna in de tropen waant. Op bepaalde plekken is de tijd stil blijven staan. Oude vrouwtjes in zwarte kledij die de was doen, prachtige olijfboomgaarden en oude historische schatten. Kom en ontdek authentiek Griekenland!

Kreta als onderdeel van eilandhoppen  

Kreta kan onderdeel zijn van een rondreis met meerdere eilanden of juist in combinatie met het vasteland. Bezoek dan eerst Athene en vlieg daarna door voor een heerlijke vakantie op Kreta. Een combinatie die ook vaak gemaakt wordt is die met het eiland Santorini. Het witte, fotogenieke eiland met de blauwe accenten is een prachtige aanvulling op uw vakantie op Kreta. Santorini staat ook bekend om de prachtige uitzichten. Fira en Oia zijn het meest populair vanwege de zonsondergang (waar men zelfs voor applaudisseert!). Bezoek ook de vulkaan en de hot springs.

Onze medewerkers staan klaar   

Met een auto huren op Kreta via Alamo.be weet u zeker dat u een onbezorgde vakantie tegemoet gaat. Alle benodigde verzekeringen zoals de schadeverzekering, de diefstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering zijn inclusief. Wist u dat wanneer u bij ons een auto huurt, wij voor u een speciaal noodnummer beschikbaar stellen? Zo kunt u ons in nood ook buiten openingstijden bereiken. Dit nummer is terug te vinden op uw voucher. Samen met onze lokale partners hebben we een betrouwbaar team dat vakkundig en snel eventuele problemen oplossen. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie.  

De voordelen van een auto huren op Kreta via Alamo.be

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Een auto huren op Kreta is al mogelijk vanaf 21 jaar.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          
  • Geen Young Drivers Fee op de kleinere autotypes.

Welke documenten zijn nodig?

Gaat u een auto huren op Kreta? Dan heeft u een creditcard nodig, die gebruikt wordt als borgstelling. De naam op de creditcard komt overeen met de hoofdbestuurder van de auto. Daarnaast is er uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is alleen nodig wanneer het rijbewijs niet is uitgegeven in Romeins schrift. Lees hier alle overige voorwaarden voor een auto huren op Kreta. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •