Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palermo Airport

Palermo is de hoofdstad van het schitterende eiland Sicilië. Sicilië is onderdeel van Italië en een uitstekende bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Via Alamo.be kunt u betrouwbaar en gemakkelijk een auto huren in Palermo. Op deze manier kunt u genieten van al het moois wat het eiland te bieden heeft. Breng onder andere een bezoek aan de actieve vulkaan Etna en geniet van het schitterende landschap. Ongelimiteerde kilometers en de benodigde verzekeringen zijn altijd inclusief in het voordelige huurtarief. U kunt dus optimaal van uw huurauto gebruikmaken. Wacht niet langer en verzeker uzelf vandaag nog van een Alamo huurauto.

Lees meer

Beleef Palermo en omgeving met een Alamo huurauto

De naam Palermo is afkomstig van het Griekse woord Panormos, dat haven betekent. Naast havenstad staat de stad ook bekend als universiteitsstad. De stad heeft een rijk verleden, die duidelijk zichtbaar is. Het neoklassieke theater Teatro Politeama en Teatro Massimo, het grootste operagebouw van Italië, zijn aanraders om te bezichtigen. Aan het indrukwekkende Piazza della Vittoria zijn diverse historische bezienswaardigheden te zien, waaronder het mooie Palazzo dei Normanni. Dit paleis is hoofdzakelijk opgetrokken in renaissance stijl. Verder bevinden zich verspreid door de stad een vele andere pleinen, musea, kathedralen en paleizen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Het stadse leven van Palermo vormt een duidelijke tegenstelling met de gemoedelijke dorpjes die u elders op het eiland aantreft. Met Alamo.be kunt u een huurauto huren met een onbeperkt aantal kilometers. Zo heeft u de vrijheid om de omgeving van Palermo te ontdekken en kunt u zicht laten verrassen door de afwisselende plekken. Breng ook een bezoek aan de andere steden van Sicilië, zoals Catania en Trapani. Reserveer uw huurauto via Alamo.be en geniet van het prachtige eiland.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Palermo?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u zeker van een huurauto
√ Onbeperkt aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ U kunt uw franchise voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.be
√ Een auto huren in Palermo is mogelijk vanaf 19 jaar

Ophaalpunt in Palermo

Als u aankomt op de luchthaven van Palermo kunt u uw koffers ophalen bij de bagageband en vervolgens de borden volgen naar de receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PALERMO AIRPORT
VIA AEROPORTO
CINISI PALERMO, 90045 Italië

  00390917044013
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •