Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Trapani Airport

Heeft u altijd al eens het eiland Sicilië willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en haal uw huurauto op in Trapani, een pittoresk stadje in het noordwesten van Sicilië. Het eiland maakt deel uit van Italië en is met een huurauto uitstekend te ontdekken! Als u uw huurauto via Alamo.be boekt kunt u onder meer rekenen op een ongelimiteerd aantal kilometers. Daarnaast zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u bovendien voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Wacht dus niet langer en reserveer vandaag nog uw huurauto via Alamo.be!

Lees meer

Beleef Trapani en omgeving met een Alamo huurauto

Trapani is een kleine stad op het eiland Sicilië. Het stadje grenst aan de Middellandse zee waardoor het voor toeristen zeer aangenaam toeven is in de zomermaanden. Naast de aantrekkelijke ligging aan zee kunt u ook cultuur snuiven in de stad. Zo kunt u bijvoorbeeld het Palazzo Cavaretta bewonderen waar de gemeenteraad van Trapani zetelt. U kunt de basiliek van de stad bezoeken waar zich het beeld van Madonna van Trapani bevindt. Tot slot vindt u in deze stad het beste zout van Italië en kunt u de zoutmijnen van Trapani bezoeken.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een reis over het eiland Sicilië. Het eiland heeft een kustlijn van ruim duizend kilometer. Bezoek tijdens uw reis de steden Catania en Palermo en beleef de typisch zuid-Italiaanse levensstijl!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Trapani?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen

Ophaalpunt in Trapani

Bij aankomst op de luchthaven van Trapani volgt u de borden naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TRAPANI AIRPORT
AEROPORTO VINCENZO FLORIO
TRAPANI, 91100 Italië

  00390923842884
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •