Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Catania Airport

Gaat u van de Italiaanse cultuur proeven op het prachtige eiland Sicilië? U kunt budgetvriendelijk  uw auto huren in Catania in vier gemakkelijke stappen. De stad Catania ligt aan de voet van de Etna en vlakbij het levendige kuststadje Taormina. Of u nu alleen de oostkust wilt verkennen of een rondreis wilt maken over het hele eiland. Met een huurauto van Alamo.be rijdt u met onbeperkt aantal kilometers. Het autohuur tarief is ook inbegrepen met alle benodigde verzekeringen, zoals een schade- en diefstalverzekering, en lokale tarieven. Bij Alamo.be kunt u ook uw franchise afkopen voor slechts €3,50 per dag. Gaat u in het hoogseizoen naar Sicilië? Reserveer uw auto dan ver van te voren, zodat u zeker bent van een huurauto.

Lees meer

Beleef Catania en de omgeving met een Alamo huurauto

Catania is na Palermo de grootste stad van Sicilië. Dit eiland maakt deel uit van Italië en is tevens de thuishaven van de nog steeds in werking zijnde vulkaan Etna. De vulkaan ligt op zo’n dertig kilometer rijden vanaf Catania en is zeker de moeite waard om te bezoeken als hij slaapt!  Catania kent veel mooie pleinen en kathedralen, waarbij u zeker de kathedraal van Catania niet mag vergeten! Verder bezit Catania de meeste theaters van het eiland. Als u van theater, dans of muziek houdt is deze stad dus een absolute reden om te bezoeken. Tot slot grenst het eiland ook aan zee, waardoor het naast een prima startpunt van een tour op Sicilië een uitstekende bestemming is voor een strandvakantie.

Tip van een Alamo.be medewerker

De kustlijn van het eiland bedraagt ongeveer duizend kilometer. Aangezien u bij Alamo.be een auto huurt met onbeperkt aantal kilometers, kunt u een prachtige rondreis maken langs de kust, waarbij u steden als Palermo en Trapani bezoekt. Geniet van het zuid-Italiaanse leven en reserveer vandaag nog uw huurauto via Alamo.be!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Catania?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u zeker van een huurauto
√ Onbeperkt aantal kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ U kunt uw franchise al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.be

Ophaalpunt in Catania

Als u aankomt op de luchthaven van Catania, volg dan de borden naar de receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CATANIA AIRPORT
AEROPORTO FONTANAROSSA
CATANIA, 95121 Italië

  0039095346893
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •