Inloggen

Auto huren Catania Airport

Gaat u Italiaanse cultuur proeven op het prachtige eiland Sicilië? U kunt voordelig uw auto huren in Catania in vier gemakkelijke stappen. De stad Catania ligt aan de voet van de Etna en vlakbij de bruisende kustplaats Taormina. Of u nu alleen de oostkust wilt verkennen of een roadtrip wilt maken over het hele eiland. Met een huurauto van Alamo.be rijdt u inclusief ongelimiteerde kilometers. Het autohuur tarief is ook inclusief alle benodigde verzekeringen, zoals een schade- en diefstalverzekering, en lokale tarieven. Bij Alamo.be kunt u ook uw eigen risico afkopen voor slechts €3,50 per dag. Gaat u in het hoogseizoen naar Sicilië? Reserveer uw auto dan ruim van te voren, zodat u zeker bent van een huurauto.

Lees meer

Beleef Catania en omgeving met een Alamo huurauto

Catania is na Palermo de grootste stad van het eiland Sicilië. Het eiland maakt deel uit van Italië en is tevens de thuishaven van de actieve vulkaan Etna. De vulkaan ligt op zo’n dertig kilometer rijden vanaf Catania en is zeker de moeite waard om te bezoeken als hij slaapt!  Catania kent veel mooie pleinen en kathedralen, waarbij u zeker de kathedraal van Catania moet bezoeken! Verder bezit Catania de meeste theaters van het eiland. Als u van theater, dans of muziek houdt is deze stad dus een absolute aanrader om te bezoeken. Tot slot grenst het eiland ook aan zee, waardoor het naast een prima startpunt van een rondreis over Sicilië een uitstekende bestemming is voor een strandvakantie.

Tip van een Alamo.be medewerker

De kustlijn van het eiland bedraagt ongeveer duizend kilometer. Aangezien u bij Alamo.be een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers, kunt u een prachtige roadtrip maken langs de kust, waarbij u steden als Palermo en Trapani bezoekt.
Geniet van het zuid-Italiaanse leven en reserveer vandaag nog uw huurauto via Alamo.be!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Catania?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.be

Ophaalpunt in Catania

Als u aankomt op de luchthaven van Catania, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Adresgegevens

Catania Airport
Aeroporto Fontanarossa
Palazzina Autonoleggi
Catania, 95121 Italië

 0039095346893

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.