Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Oostenrijk

Heeft u altijd al eens door het prachtige Oostenrijk willen rijden? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en verken het land van de Wienerschnitzel, Schnapps, Sachertorte en Mozart. Via Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, waardoor u zonder extra kosten te maken het hele land kunt ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u uw no-risk voor slechts €3,50 per dag afkopen. Net als in vele andere Europese landen heeft Alamo.be ook in Oostenrijk een breed aanbod aan huurauto’s. Het maakt dus niet uit of u alleen reist of met de hele familie. Er zit bijna altijd wel een auto tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Oostenrijk met een Alamo huurauto

Door zijn bergachtige landschap is Oostenrijk een populair land onder wintersporters. Met name in de winter vindt u hier dan ook veel toeristen uit Nederland. De populairste skioorden liggen in de omgeving van Innsbruck, waar Alamo.be ook een verhuurlocatie heeft. Naast het prachtige landschap heeft Oostenrijk de toerist veel meer te bieden. Brengt u tijdens uw vakantie een bezoek aan één van de vele sprookjesachtige steden die het land rijk is. Zo heeft bijvoorbeeld Graz, in het zuidoosten van het land, de grootste middeleeuwse binnenstad van centraal Europa en is het tevens de stad waar Arnold Schwarzenegger in de buurt opgroeide. Op anderhalf uur rijden van Graz ligt Klagenfurt. Deze stad grenst aan het grootste en warmste Alpenmeer van Europa. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In het westen van Oostenrijk, bij de grens met Duitsland, ligt het prachtige Salzburg. Dit is de vierde stad van het land en tevens de geboortestad van Mozart. Het stadsbeeld wordt gevormd door schitterende kerken, burchten en kastelen.

Maak een roadtrip door centraal Europa

Maak een roadtrip door centraal Europa met uw Alamo huurauto! Begin uw reis in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Rijd via Brno naar het prachtige Praag in Tsjechië. Vervolgens kunt u via München naar Innsbruck rijden waar u de auto weer in kunt leveren bij een Alamo verhuurlocatie. Deze reis van bijna 900 kilometer zult u, uw leven niet meer vergeten. Lees voordat u deze reis wilt maken goed de algemene voorwaarden voor Oostenrijk door.

Waarom een auto huren in Oostenrijk via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw eigen risico afkopen

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •