Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Duitsland

Heeft u altijd al eens het prachtige Duitsland willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en rijd dit weekend nog door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het land van de oktoberfesten, curryworsten en de sprookjes van de gebroeders Grimm heeft de toerist veel te bieden Met name in oost Duitsland zijn de steden oud en historisch en besef je niet dat de mensen die daar wonen pas 25 jaar “vrij” zijn. Alamo.be biedt u de mogelijkheid om met een huurauto de bijzonderste plekjes in Duitsland te ontdekken. De eerste vier dagen zijn de kilometers ongelimiteerd. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inclusief, in het toch al voordelige prijstarief en is het aanbod aan huurauto’s breed, waardoor het niet uit maakt of u alleen, met uw partner of met het hele gezin reist.

Lees meer

Ontdek Duitsland met een Alamo huurauto

In het noorden van het land zijn er veel gezellige oude Hanzesteden en grenst het land aan zowel de Noordzee als de Oostzee. In het westen van het land, met name in het Ruhrgebied is enorm veel industrie te vinden. Een leuke stad, die tevens belangrijk is vanwege zijn vliegveld is Düsseldorf. De stad is vele kerken en een prachtige binnenstad rijk. Het zuiden van Duitsland is het rijkste gedeelte van het land. Het heuvelachtige landschap zorgt voor mooie uitzichten. De belangrijkste steden in het zuiden zijn Stuttgart en München. Veel toeristen rijden door het zuiden van Duitsland als zij richting Oostenrijk en Zwitserland gaan om te skiën.

Maak een roadtrip door het noorden van Duitsland

Het noorden van Duitsland is een aantal mooie steden rijk. Maak een roadtrip door het noorden van Duitsland en begin deze in de hoofdstad Berlijn. Rijd via deze historische stad naar de tweede stad van het land Hamburg. De grootste haven van het land is gelegen in deze prachtige oude Hanzestad. Bezoek hier bijvoorbeeld de oude Sint-Catharinakerk, de Nieuwe Mariadom en de levendige binnenstad. Rijd nadat u een aantal dagen in Hamburg heeft doorgebracht naar Bremen. Deze stad dankt zijn naam aan het sprookje van de Bremer Stadsmuzikanten. De binnenstad van deze, door veel mensen ondergewaardeerde stad, is dan ook sprookjesachtig. In de winter heeft deze stad een zeer gezellige kerstmarkt, maar ook in de zomer is het goed toeven in deze stad. U kunt ervoor kiezen om terug te rijden naar Berlijn, maar u kunt de auto ook inleveren bij de Alamo verhuurlocatie in Bremen. De roadtrip Berlijn – Hamburg – Bremen – Berlijn bedraagt iets meer 806 kilometer.

Waarom een auto huren in Duitsland via Alamo.be?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in prijstarief
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ De eerste vier dagen een ongelimiteerd aantal kilometers!
√ Een auto ter plaatse huren is vaak duurder

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •