Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Panama

Wilt u een voordelige auto huren in Panama? Boek deze dan op Alamo.be. In Panama biedt Alamo 4 autohuur locaties aan. Alamo.be biedt een All Inclusive verzekeringen pakket. U hoeft zo ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto af te sluiten. Wilt u geen eigen risico op uw huurauto? Kies dan voor onze goedkope No-Risk Garantie. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto!

Ontdek Panama met uw Alamo huurauto

De natuur in Panama is overweldigend. Tropische regenwouden, nevelwouden, langgerekte stranden, nationale parken; u vindt het allemaal in Panama. Hierdoor bent u voor een natuurreis in Panama aan het juiste adres. Vogelliefhebbers brengen ook graag een bezoek aan Panama. In Panama worden namelijk 960 verschillende vogelsoorten geteld! Deze kunt u bewonderen in de nationale parken Sierra Llorona Lodge en de San Blas Mountain Range.
Bent u op zoek naar een strandvakantie? Hiervoor biedt Panama ook de mogelijkheden. Panama heeft maar liefst 1.000 kilometer strand. U kunt snorkelen, duiken, varen door de mangroves, kajakken maar ook gewoon genieten van het niks doen op een tropisch strand met een cocktail binnen handbereik. Veel reizigers die een bezoek brengen aan Panama combineren een rondreis met een huurauto meestal met een aantal dagen strand in één van de tropische plaatsen die Panama u te bieden heeft.

Waar kunt u een Alamo huurauto ophalen in Panama?

Panama City is de hoofdstad van Panama. De beroemde wijk Casco Viejo heeft een plek op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Hier is een mix te vinden van prachtige Franse- en Spaanse koloniale gebouwen en mooie hofjes. U kunt bij aankomst op Tocumen Airport direct een auto huren en beginnen aan uw rondreis door het prachtige Panama. U kunt uiteraard ook een aantal dagen in Panama City verblijven zonder huurauto. Vanaf de luchthaven bent u binnen een half uur in de stad. Een auto huren in Panama City kan op 2 autoverhuur locaties, namelijk op Ricardo J. Alfaro Avenue en Calle 50.

Begint u uw reis in het westen van Panama? Huur dan een auto op de luchthaven van Enrique Malek in de plaats David. Deze stad ligt op nog geen uur rijden van Boquete, waar u kunt genieten van de Nevelwouden in de groene binnenlanden van Panama. Tijdens een natuurwandeling kunt u ook de Baru vulkaan en één van de bekende koffieplantages bezoeken.

Wat is inbegrepen in het autohuur tarief in Panama?

Met een huurauto van Alamo.be gaat u altijd verzekerd de weg op. De tarieven voor een huurauto op Panama zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. Om lokale- en luchthavenbelastingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij raden u wel aan om het eigen risico voor autohuur in Panama vooraf af te kopen door middel van onze No-Risk Garantie.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •