Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Panama City

Profiteer met een auto huren in Panama City van de vele mogelijkheden die zowel de stad als het land Panama bieden. Meer dan een kwart van alle inwoners woont in deze bruisende stad. Panama City is een moderne metropool die niet onder doet voor veel Amerikaanse steden. De historische binnenstad steekt af tegen de indrukwekkende skyline. Wanneer u door het oude centrum loopt, is die skyline niet zichtbaar en waant u zich in een typisch Zuid-Amerikaanse stad.

Zonder zorgen een auto huren in Panama City

Door het boeken van uw huurauto voor vertrek, weet u zeker dat u niet misgrijpt wanneer u deze indrukwekkende stad bezoekt. Zelf rijden langs het beroemde Panamakanaal en een bezoek de Miraflores sluizen is een echt hoogtepunt. U ziet de grote schepen door de laatste sluizen gaan voordat ze de Grote Oceaan opvaren. Onze huurauto’s zijn inclusief alle benodigde verzekeringen en u kunt het eigen risico afkopen met onze No-Risk Garantie. Dit is onze manier om u te ontzorgen. Boek zonder zorgen uw huurauto via onze website en geniet van uw reis door Panama.

Bij te boeken extra’s

U wilt uw huurauto compleet maken met eventuele extra’s? In Panama City is het mogelijk kinderstoeltjes of een GPS-systeem bij te boeken. Moeiteloos door Panama City navigeren en zorgen dat u geen hoogtepunten mist. Soms komen geboekte extra’s eerst op aanvraag. Onze klantenservice neemt dan contact op met de locatie om na te gaan of de opties beschikbaar zijn. Zodra de bevestiging binnen is, nemen wij contact met u op. De voorpret kan dan direct beginnen! Heeft u nog vragen voordat u op reis gaat, neem dan gerust contact met ons op.

Via Alamo.be een auto huren in Panama City

√ U kunt al een auto huren in Panama City vanaf 23 jaar.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ Ophalen mogelijk op verschillende locaties in Panama City

Veiligheid voor alles bij een auto huren in Panama City

Er is niets zo belangrijk als uw veiligheid bij het huren van een auto. Via ons zijn alle benodigde verzekeringen inclusief. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan hebben wij een noodnummer dat u 24/7 kunt bereiken. Dit noodnummer kunt u terugvinden op uw autohuurvoucher. Zowel wij, als onze lokale partners, doen ons best om u te voorzien van een uitstekende reis en een zorgeloze autohuur.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PANAMA CITY MAIN OFFICE
VIA RICARDO J ALFARO ENTRADA
PANAMA CITY, 832 1412 Panama

  2365752
Maandag:
8:00 - 16:00
Dinsdag:
8:00 - 16:00
Woensdag:
8:00 - 16:00
Donderdag:
8:00 - 16:00
Vrijdag:
8:00 - 16:00
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •