Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Peru

Wilt u voor uw rondreis een auto huren in Peru? Boek deze dan op Alamo.be. U kunt op het vliegveld Lima, de hoofdstad van Peru, direct uw huurauto ophalen. Alamo biedt een All inclusive verzekeringen pakket. U hoeft zo ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto af te sluiten. Wilt u geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope no-risk verzekering. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto!

Lees meer

Ontdek Peru met uw huurauto

Een reis door Peru zorgt voor avontuur. Zo kunt u vanuit de hoofdstad Lima met uw huurauto langs de kust naar Pisco rijden. Hier kunt u het Nationale Park Paracas bewonderen, waar kolonies flamingo’s rondlopen langs de rotsformaties aan het strand. Een bezoek aan de beroemde Inca-stad Machu Picchu is zeker een bezoek waard. De stad is authentiek bewaard gebleven, omdat de Spanjaarden het nooit ontdekt hebben. Kortom bent u opzoek naar een natuur- en cultuurreis? Peru is de bestemming voor u!

Naast Peru kunt u via Alamo.be ook een auto huren voor een ander land in Zuid-Amerika. Ten zuiden van Peru ligt Chili. In Chili kunt u ook met uw Alamo huurauto rijden. Hier biedt Alamo ook autoverhuurlocaties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huurauto ophalenen inleveren in Santiago, de hoofdstad van Chili. Vanuit hier kunt u rechtstreeks terugvliegen naar Nederland. Een ander land wat grenst aan Peru is Brazilië. In Brazilië biedt Alamo ook vele autohuurlocaties.

Wat is inclusief het autohuur tarief Peru?

Met een huurauto van Alamo.be bent u altijd verzekerd op weg. De tarieven voor een huurauto op Peru zijn altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Om lokale- en luchthavenbelastingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract. Hiervoor betaalt u een bedrag per dag ter plaatse. Met een huurauto van Alamo kunt u 200 kilometer per dag rijden. Wilt u meer rijden? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling voor de kosten.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •