Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Malaga

Een auto huren in Malaga en op zoek naar de Spaanse zon? Ontdek de bezienswaardigheden van Malaga, de lekkere tapas en de prachtige boho-kunst. De meeste mensen zullen beamen dat het fijne klimaat met name de reden is voor een bezoek aan Malaga. De plaats is dan ook flink populair als winterzonbestemming. Maar naast zon en strand heeft Malaga meer te bieden. Wat dacht u van een catamarantocht over de Middellandse Zee? Een bezoek aan het Picasso Museum of onderneem een adembenemend avontuur in de Caminito del Rey. Wandelen over dit wandelpad is niet weggelegd voor mensen met hoogtevrees, want het bevindt zich op 100 meter hoogte tegen de steile bergwand van de El Chorro-kloof.

Welke verhuurlocaties zijn er in Malaga?

We hebben in Malaga een locatie vlakbij de luchthaven en een stadslocatie in het centrum. Wanneer u aankomt met het vliegtuig dan wordt u met een shuttlebusje naar de verhuurbalie gebracht. Dit busje vertrekt iedere 10 minuten en brengt u vlot naar de locatie. Mocht u de huurwagen op een later moment pas nodig hebben, dan kunt u ook reserveren voor onze downtown locatie. 

Tip van een Alamo.be medewerker

Spanje is een groot land en er valt veel te zien en te beleven. Vindt u het zonde om de reis weer terug te maken naar de verhuurlocatie waar u de auto heeft opgehaald? Overweeg dan een enkele reis. In de meeste gevallen is dit mogelijk zonder extra kosten. Kies bij een auto huren in Malaga via de website voor een enkele reis. U kunt bijvoorbeeld een prachtige route rijden langs de kust richting Barcelona. Of kies voor het binnenland, via Córdoba en Toledo naar de hoofdstad Madrid.

Waarom een auto huren in Malaga via Alamo.be?

  • Een auto huren in Malaga is inclusief ongelimiteerde kilometers.
  • Voordelig prijstarief inclusief de benodigde verzekeringen.
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          
  • Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Contact over een auto huren in Malaga 

Wij kunnen ons voorstellen dat ondanks alle informatie op de website, er mogelijk nog vragen zijn. Heeft u meer informatie nodig over een auto huren in Malaga, dan helpen wij u graag verder bij onze klantenservice. Met ruim 30 jaar ervaring, kunnen wij u voorzien van uitgebreide kennis omtrent autohuur en de voorwaarden. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MALAGA ESTACION AVE
ESTACION VIALIA MARIA ZAMBRANO
MALAGA, 29002 Spanje

  952356550
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
9:00 - 21:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •