Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bristol Airport

Bent u van plan om een aantal dagen door te brengen in de omgeving van Bristol? Huur dan uw auto op Alamo.be. Bij Alamo.be huurt u een auto en maakt het niet uit hoeveel kilometer u er mee rijdt in het Verenigd Koninkrijk! Daarnaast bevatten de lage autohuurtarieven de benodigde verzekeringen. Alamo.be biedt u zelfs de mogelijkheid om uw huurauto op een andere locatie in te leveren. Neem voor de exacte drop off kosten contact op met Alamo.be.

Lees meer

Beleef het groene Bristol en omgeving met een Alamo huurauto

Bristol is qua naam niet de bekendste stad van Engeland. Toch heeft deze groene stad u veel te bieden. Alamo.be geeft u de mogelijkheid om Bristol en omgeving per huurauto te ontdekken. Bristol is een stad in het zuidwesten van Engeland met grote steden als Londen en Birmingham op respectievelijk twee-en-een-halfuur en een-uur-en-drie-kwartier rijden. De stad is groot geworden dankzij de vliegtuigbouw en tevens is het een belangrijke Engelse havenstad. In de twee wereldoorlog is een groot deel van de stad verwoest waardoor de relatief nieuw gebouwde kathedraal (1970) de eyecatcher van de stad is.

De lokale hobby van de mensen in Bristol is het varen van de luchtballon. Elk jaar vindt in Bristol het “heteluchtballonfeest” plaats. Het is een gratis evenement voor de hele familie waarbij honderdvijftig luchtballonnen de horizon sieren. Aan de grond kunnen de kinderen zich laten schminken en spellen spelen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Met uw Alamo.be huurauto rijdt u van Bristol in minder dan een uur naar de hoofdstad van Wales genaamd Cardiff. Bezoek het Cardiff Castle en nuttig daarna een typische Britse fish and chips in wat vroeger één van de drukste havens ter wereld was.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Bristol?

√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen zijn
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ De autohuur locatie ligt direct op de luchthaven van Bristol
√ Ruime keuze aan huurauto’s

Ophaalpunt in Bristol

U kunt uw Alamo.be huurauto ophalen op het vliegveld van Bristol. Het afhaalpunt is op twee manieren te bereiken; met een shuttlebus of lopend. Shuttlebus: u kunt iedere geparkeerde shuttlebus vragen om u af te zetten op de car-park van Enterprise. Dit is de eerste stop van de shuttlebus. Lopend: verlaat de main terminal en sla rechts af, blijf langs het gebouw lopen. Het afhaalpunt is gevestigd aan het eind van de straat, op ongeveer vijf minuten lopen van de main terminal.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Bristol met KLM!

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Bristol. Alamo.be begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Bristol, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Bristol! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRISTOL AIRPORT
CAR RENTAL CENTRE
BRISTOL, BS48 3DW Verenigd Koninkrijk

  01275-474400
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
8:30 - 23:30
Zondag:
8:30 - 23:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •