Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Birmingham Airport

Birmingham is na Londen de grootste stad van Engeland. De centraal gelegen metropool zorgt ervoor dat de stad een uitstekende uitvalsbasis is om met uw huurauto dagtripjes te maken naar omliggende gebieden in het Verenigd Koninkrijk. Bij Alamo.be huurt u voordelig uw huurauto met ongelimiteerde kilometers waardoor de omliggende gebieden gemakkelijk en zonder extra toeslagen te bereiken zijn. De lage autoverhuurtarieven van Alamo.be bieden u de benodigde verzekeringen, zekerheid en kwaliteit. U kunt dus zorgeloos Birmingham en haar omgeving ontdekken. Tevens is het bij Alamo.be mogelijk om uw huurauto op een andere plek in te leveren. Neemt u voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Ontdek het bruisende Birmingham met een Alamo huurauto

Veel toeristen denken bij het Verenigd Koninkrijk direct aan Londen. Dit is geen gekke gedachte, maar hierdoor krijgt Birmingham niet de belangstelling die het verdient. Waar Birmingham vroeger een industriële stad was, is het tegenwoordig een stad met een hippe en moderne uitstraling. Birmingham heeft zwaar te lijden gehad onder de Tweede Wereldoorlog, waardoor veel oude en monumentale gebouwen verwoest zijn. Desalniettemin is de stad vandaag de dag een mix van moderne en monumentale architectuur. Breng eens een bezoekje aan The Barber Institute of Fine Arts waar onder meer werken liggen van Van Gogh en Picasso of kom tot rust in de botanische tuinen van Birmingham. Op Sint Patricks Day (17 maart) vindt in Birminham, op Dublin en New York na, de grootste optocht ter wereld plaats.

Tip van een Alamo.be medewerker

Als u, nadat u kennis heeft gemaakt met Birmingham, nog een dag te besteden heeft in het Verenigd Koninkrijk rijd dan met uw huurauto naar Snowdonia. Dit is het grootste natuurpark van Wales en ligt op nog geen honderdvijftig kilometer rijden van Birmingham. Geniet van het natuurschoon dat dit park u te bieden heeft. Snowdonia geeft de actievere vakantiegangers ook de mogelijkheid om te raften of door middel van tokkelbanen het gebied te verkennen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Birmingham

√ U kunt zoveel kilometers rijden als u wilt
√ Het afkopen van het eigen risico kan bij Alamo.be erg goedkoop
√ Tarief is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder
√ Grote diversiteit aan huurauto’s

Ophaalpunt in Birmingham

Bij aankomst op de luchthaven loopt u naar de “bagage claim” van de main terminal. In dit gebied bevindt zich ook de balie van Enterprise een Drive Alliance Partner. Bij deze balie haalt u de sleutels van uw Alamo huurauto op en tekent u het huurcontract. De huurauto’s bevinden zich op loopafstand van de main terminal. let op! op deze locatie kunt u alleen een auto ophalen als u met het vliegtuig bent aangekomen op het vliegveld.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Birmingham met KLM!

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Birmingham. Alamo.be begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Birmingham, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Birmingham! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CENTRAL BIRMINGHAM
ENTERPRISE RENT A CAR
BIRMINGHAM, B1 1LT Verenigd Koninkrijk

  0121-4545811
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 12:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •