Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Edinburgh Airport

Schotland staat bekend om zijn bekende whiskey, maar mocht u een rondreis met uw huurauto door Schotland willen maken, vergeet dan niet de eeuwenoude hoofdstad Edinburgh te bezoeken! Bij Alamo.be huurt u voordelig uw huurauto met ongelimiteerde kilometers, iets dat in het uitgestrekte Schotse landschap ideaal is. De lage autoverhuurtarieven van Alamo.be bieden u zekerheid, kwaliteit en de benodigde verzekeringen. Alamo biedt u de mogelijkheid om uw auto op een andere plaats in te leveren dan in Edinburgh. Als u uw huurauto op een andere plaats wilt inleveren neem dan contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

Lees meer

Beleef het eeuwenoude Edinburgh en omgeving met een Alamo huurauto

Edinburgh is na Glasgow de grootste stad van Schotland. De stad wordt ook wel het “Athene van het Noorden” genoemd vanwege een Griekse Akropolis op Callton Hil. Een absolute must see is echter het Edinburgh Castle. Het kasteel is gebouwd op een vulkanische rots, waardoor deze makkelijk te vinden is. In dit kasteel kunt u de Schotse kroonjuwelen vinden.

Tip van een Alamo.be medewerker

Op ongeveer 270 kilometer afstand van Edinburgh ligt het meer van Loch Ness. Dit mysterieuze meer is gemakkelijk aan te rijden met uw huurauto. Geniet tijdens uw autorit van de ongerepte en ruige natuur van Schotland, maar houdt rekening met het feit dat de Schotten links rijden! Bij het meer is het mogelijk om een bootsafari te maken en op zoek te gaan naar het al dan niet bestaande monster van Loch Ness. Ook als u het monster niet ziet, is dit alsnog een leuk dagje uit.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Edinburgh?

√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder
√ alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ De autohuur locatie ligt direct op de luchthaven van Edinburgh
√ Ruime keuze aan huurauto’s

Ophaalpunt in Edinburgh

Als u met het vliegtuig naar Edinburgh vliegt, dan is het kantoor gevestigd in het zogenoemde “car rental village”. Dit kunt u lopend door een overdekte looproute te volgen (binnen ongeveer drie minuten) bereiken, u heeft dus geen shuttle bus nodig. Let op: u kunt deze afhaallocatie alleen bereiken wanneer u met het vliegtuig reist. Zorg ervoor dat u vooraf via Alamo.be uw huurauto reserveert of bij aankomst op de luchthaven direct uw auto huurt.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Edinburgh met KLM!

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Edinburgh. Alamo.be begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Edinburgh, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Edinburgh! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
EDINBURGH APT
ENTERPRISE RENT A CAR
EDINBURGH, EH12 9FS Verenigd Koninkrijk

  0131-3330400
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •