Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Glasgow Airport

In het westen van Schotland ligt de grootste stad van het land genaamd Glasgow. Bent u van plan om vanuit Glasgow de rest van het Verenigd Koninkrijk te ontdekken reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be. Bij Alamo.be mag u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden zonder extra toeslagen! De lage autoverhuurtarieven van Alamo zijn altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Tevens biedt Alamo.be u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar deze is afgehaald. Neem voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Ga op avontuur in Glasgow en omgeving met een Alamo huurauto

Als een stad wordt betiteld als “Britse stad van architectuur en design” dan kunt u wellicht wel raden wat er in deze stad te beleven is en te zien is. Glasgow is niet de hoofdstad van Schotland, maar wel de grootste. Het is zelfs na Londen de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Shoppen doet u hier in de bijna geheel autovrije zone van de Buchanan street. Het is ook leuk om de stad vanaf het water te zien. U kunt dit ervaren als u een boottour door de haven volgt. De mix van oude architectuur en moderne gebouwen maken deze stad zeer divers. Glasgow is verkeersmatig gezien een knooppunt in Schotland. Veel snelwegen komen hier samen, waardoor de stad een ideale uitvalsbasis is om de rest van het land te verkennen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Combineer de grote steden van Schotland met uw Alamo huurauto. Reis vanaf Glasgow gelegen in het westen van Schotland naar Edinburgh in het oosten van Schotland. Vanaf hier kunt u bijna de gehele weg langs de kust rijden naar Aberdeen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Glasgow?

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt zonder extra toeslagen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ De autohuur locatie ligt direct op de luchthaven van Edinburgh
√ Ruime keuze aan huurauto’s

Ophaalpunt in Glasgow

De balie van Enterprise (een Drive Alliance Partner), waar u uw sleutels van de huurauto ophaalt, bevindt zich vlakbij de “bagage claim”. Uw huurauto bevindt zich op loopafstand van de main terminal.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
GLASGOW AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
PAISLEY, PA3 2ST Verenigd Koninkrijk

  0141-8401300
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •