Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zweden

In Zweden kunt u via Alamo.be momenteel geen auto huren. Ons aanbod autoverhuur locaties wordt regelmatig uitgebreid. Zodra wij huurauto’s in Zweden aanbieden, vindt u op deze pagina meer informatie.

Lees meer

Gaat u binnenkort op vakantie naar Zweden? Reserveer dan snel uw huurauto op Alamo.be en ontdek op een comfortabele manier het land van Pippi Langkous, ABBA, Ikea en knäckebrod. Zweden is een enorm uitgestrekt land, het komt daarom goed uit dat u bij Alamo.be altijd een auto huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en koopt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af. Of u nu op zoek bent naar een huurauto met zeven zitplaatsen of een huurauto met vier zitplaatsen, op Alamo.be staat bijna altijd wel één auto die aan uw wensen voldoet.

Ontdek Zweden met een Alamo huurauto

Zweden is het grootste land van Scandinavië waartoe ook Noorwegen, Finland, Denemarken en IJsland behoren. Het land heeft u  zowel cultuur als natuur te bieden. In het noorden van het land kunt u genieten van de ongerepte natuur. Deze ongerepte natuur zorgt er mede voor dat er in het land nog veel grote zoogdieren voorkomen zoals elanden, beren en wolven. Als u geluk heeft kunt u in het noorden zelfs het noorderlicht waarnemen. Het stedelijke gebied in Zweden bevindt zich meer in het zuiden van het land. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad van het land genaamd Stockholm. Hier staat het grootste nog dienstdoende koninklijke paleis ter wereld. De stad wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Andere in Zweden die zeker een bezoekje waard zijn, zijn Gotenburg en Malmö die voornamelijk dankzij de activiteiten in de haven zijn uitgegroeid tot belangrijke Zweedse steden.

Maak een roadtrip door Zweden en Denemarken

Maak een roadtrip langs de grote steden van Zweden. Begin deze roadtrip in Stockholm en rijd via het Vänernmern, het grootste meer dat het land rijk is, naar Gotenburg. Vanaf Gotenburg kunt u gemakkelijk naar Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, rijden. Rijd vervolgens naar Malmö waar u, als u dit wilt, uw huurauto kunt inleveren bij de Alamo verhuurlocatie.

Waarom een auto huren in Zweden?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed
√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen
√ Het tarief is inclusief de benodigde verzekeringen

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •