Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Genève Airport

Het Zwitserse landschap is prachtig en ideaal om met een huurauto te verkennen. Vanaf Genève kunt u gemakkelijk uw rondreis door Zwitserland beginnen. Hier vindt u ook het mooie meer van Genève, wat zeker een bezoek waard is. Een auto huren in Genève doet u bij Alamo.be gemakkelijk, voordelig en inclusief de benodigde verzekeringen. Tevens kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. U mag met uw huurauto ook de grens over, zodat u gemakkelijk de buurlanden kunt bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Frankrijk. Het brede aanbod aan huurauto’s zorgt ervoor dat er voor zowel kleine als grote reisgezelschappen huurauto’s zijn die aan uw wensen voldoen.

Lees meer

Ontdek Genève met een Alamo huurauto

Genève is na Zürich de grootste stad van Zwitserland. In deze stad bevinden zich heel veel hoofdkantoren van grote internationale organisaties zoals bijvoorbeeld het Rode Kruis en de Verenigde Naties. De belangrijkste trekpleister van de stad is echter het Meer van Genève met daarin het Jet d’Eau, dit is de waterfontein van Genève. In de zomer zie je bij de baai van het meer verschillende boten. Ook op cultureel vlak heeft Genève het nodige te bieden. De Cathedrale Saint-Pierre bijvoorbeeld, één van de oudste bouwwerken van de stad, ligt op een heuvel en is al van ver te zien. Tot slot kan er in de stad goed geshopt worden, al dient u er wel rekening mee te houden dat men in Zwitserland een andere munteenheid heeft namelijk de Zwitserse Franc.

Tip van een Alamo.be medewerker

Op nog geen twee uur rijden van Genève ligt de Zwitserse hoogvlakte waar zich ook de Zwitserse Alpen bevinden. Dit prachtige landschap is in de zomer uitstekend met uw huurauto te ontdekken. Er zijn ook meer dan voldoende wandelroutes door deze bergen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Genève?

√ Onbeperkt aantal kilometers
√ Een auto huren in Geneve en inleveren op een andere locatie in Zwitserland is mogelijk
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u op Alamo.be uw franchise afkopen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald (neem contact op met één van onze medewerkers)

Ophaalpunt in Genève

Op de luchthaven bevindt zich een receptie van Alamo. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. WIST U DAT.. Alamo ook een verhuurlocatie in het Franse gedeelte van Geneve heeft? Dit verhuurkantoor is gelegen aan het volgende adres: Genève Airport France, Ferney Voltaire Cedex. Met een autohuurvoucher heeft u toegang tot het Franse gedeelde van het vliegveld. U wordt hier geholpen door een medewerker van Enterprise (een Drive Alliance Partner). Bij de receptie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutel van uw Alamo huurauto.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •