Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zwitserland

Heeft u altijd al eens een roadtrip door het Zwitserse landschap willen maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en geniet deze zomer nog van de frisse berglucht en prachtige uitzichten. Een goede huurauto in het bergachtige Zwitserland is enorm belangrijk. Om de kwaliteit van een goede huurauto te garanderen werkt Alamo.be in Zwitserland samen met de beste lokale autoverhuurders. Bovendien rijdt u zonder extra toeslagen zoveel kilometers als u zelf wilt, doordat u altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers. Door het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.be maakt het niet uit of u nu alleen dit land wilt verkennen, met uw partner of met de gehele familie. Tot slot bevatten huurauto’s van Alamo.be altijd een all inclusive pakket waarbij de benodigde verzekeringen inclusief zijn. Het eigen risico koopt u voor €3,50 per dag gemakkelijk af. Een huurauto van Alamo is in het wintersportseizoen (1 november – 15 april) standaard voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een ijskrabber.

Lees meer

Ontdek Zwitserland met een Alamo huurauto

Het neutrale Zwitserland staat bekend om zijn wintersportgebieden, chocolade en natuurlijk de heerlijke kaasfondue. Het land heeft de toerist nog veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele natuurparken zoals bijvoorbeeld het biossfeerreservaat Entlebuch dat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Bovendien kunt u zwemmen in één van de vele meren die Zwitserland rijk is. Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het meer van Geneve of aan het grootste meer van Zwitserland, het meer van Neuchatel. Naast het natuurschoon heeft het land een aantal prachtige oude steden als Bern, Basel en Zurich.

Maak een roadtrip door Europa

Zwitserland ligt centraal in Europa waardoor het grenst aan landen als Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Met uw Alamo huurauto kunt u gemakkelijk de grens oversteken. Maakt u hier vooral gebruik van en maak een prachtige roadtrip waarbij u begint in Geneve en via Lyon, Turijn en Milaan eindigt in Zurich. Deze roadtrip brengt u langs prachtige steden en is ongeveer 1140 kilometer lang. Als u wilt kunt u de auto in Zurich terugbrengen bij een Alamo verhuurlocatie. Indien u er inderdaad voor kiest om uw auto op een andere plaats in Zwitserland in te leveren dan waar u deze in eerste instantie opgehaald heeft, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Waarom een auto huren in Zwitserland via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u op Alamo.be uw eigen risico afkopen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren als waar u deze heeft opgehaald (neem contact op met één van onze medewerkers)
√ Zonder moeite de grens oversteken

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •