Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Fort Myers Airport

Bent u van plan om een autorondreis door de Amerikaanse staat Florida te maken? Dan is Fort Myers een uitstekend beginpunt. Bij Alamo.be start uw vakantie in Amerika al vanaf het moment dat u een huurauto boekt. Alamo.be werkt, net als in vele andere Amerikaanse staten, samen met de beste lokale autohuur partners van Fort Myers. Alamo.be biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.be zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Daarnaast zijn alle autohuur tarieven inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Geniet van het zonnige Fort Myers en omgeving met een Alamo

Fort Myers, beter bekend als “city of the palms”, is een stad in het Zuidwesten van Florida. Met ruim 61duizend inwoners niet de grootste stad van Florida, maar desalniettemin zeer populair onder diepzeevissers, golfers en badgasten die genieten van de parelwitte zandstranden. Thomas Edison en Henry Ford bezaten beide een winterverblijf in deze stad in Florida. Tegenwoordig is het ook mogelijk om deze verblijven te bezoeken. Iets zuidelijker gelegen in Florida kunt u de Everglades vinden, een absolute must see als u Florida bezoekt. Met uw huurauto rijdt u vanuit Fort Myers in minder dan anderhalf uur naar het Everglades National Park. Laat u verrassen door dit enorme natuurgebied en ga op zoek naar de Amerikaanse krokodil en de zeldzame Floridapanter!

Tip van een Alamo.be medewerker

Heeft u kennis gemaakt met Zuidwest-Florida en heeft u nog tijd over? Rij dan met uw huurauto naar het noordelijker gelegen Orlando. Op ongeveer drie uur rijden van Fort Myers ligt deze zesde grootste stad van Florida. Het herbergt onder meer de Universal Studios, Seaworld Orlando en het Walt Disney World Resort.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Fort Myers?

√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Fort Myers kan ik mijn huurauto ophalen?

Volg de borden “bagage claim” op het lagere niveau van de luchthaven van Fort Meyers. Verlaat vervolgens de terminal en steek de straat over richting de parkeergarage. Loop vervolgens naar de balie van Alamo. Hier ontvangt u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto en kunt u beginnen aan uw rondreis door Florida.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Neem contact op met Alamo.be voor de exacte drop-off kosten wanneer u, uw huurauto in een andere stad of staat wilt inleveren dan Fort Myers South West International Airport.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FORT MYERS INTL ARPT
10999 TERMINAL ACCESS RD
FORT MYERS, (FL), 33913 USA

  8888266893
Maandag:
08:00;1700
Dinsdag:
08:00;1700
Woensdag:
08:00;1700
Donderdag:
08:00;1700
Vrijdag:
08:00;1700
Zaterdag:
08:00;1700
Zondag:
08:00;1700

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •