Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Long Beach Airport

Bent u van plan om een rondreis door Amerika te maken en daarbij vooral Californië te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis in Long Beach. Doordat u bij Alamo.be altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers, ligt de hele staat Californie met metropolen als Los Angeles, San Diego, en San Francisco aan uw voeten. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Door het ruime aanbod aan huurauto’s zit er altijd wel een type auto tussen dat aan uw wensen voldoet!

Lees meer

Ontdek Long Beach en omgeving met een Alamo huurauto

Long Beach is vergeleken met de vele metropolen in Californië slechts een kleine stad. Het is een welvarende stad met veel verschillende bevolkingsgroepen. De haven van Long Beach is de op één na grootste van Amerika en zorgt voor veel werkgelegenheid in de stad. Het zachte klimaat zorgt ervoor dat er veel watersporten mogelijk zijn. Toeristen kunnen ook verschillende musea en monumenten bezoeken. Ga bijvoorbeeld aan boord op het Queen Mary schip, waar u een interessante rondleiding krijgt of bezoek het Long Beach museum of art. Er is in Long Beach genoeg te doen voor het hele gezin!

Tip van een Alamo.be medewerker

Verken de kust van Californië en rijd over de Highway 1 vanaf Long Beach via de Big Sur en Monterey naar San Francisco in ongeveer acht uur. De reis van 737 kilometer brengt u langs verschillende kustplaatsen en natuurparken. Bij Alamo.be kunt u ervoor kiezen om uw huurauto op een andere verhuurlocatie terug te brengen dan waar u deze in eerste instantie geboekt heeft. Neem voor meer informatie en de exacte kosten contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Long Beach?

√ Ruim aanbod aan huurauto’s met airco
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ U hoeft niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ het eigen risico koopt u voordelig en snel af op Alamo.be voor slechts €3,50 per dag

Begin of eindig uw cruise in Long beach

De haven van Long Beach wordt veel gebruikt door Carnaval Cruises. Passagiers komen in Long Beach aan na een cruise vanuit Hawaï of Mexico. Alamo.be heeft in Long Beach geen verhuurlocatie bij de cruise terminal maar op minder dan twintig kilometer van de cruise terminal ligt het vliegveld van Long Beach, waar de Alamo verhuurlocatie zich bevindt en u een auto kunt huren.

Ophaalpunt in Long Beach

Als u aankomt op de luchthaven van Long Beach volg dan de borden naar de “bagage claim”. Verlaat deze hal vervolgens via de terminal. In de terminal bevindt zich de balie van Alamo. Hier wordt u geholpen door een medewerker die u het huurcontract overhandigd. Na het tekenen van dit contract ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LONG BEACH ARPT
4100 E DONALD DOUGLAS DR
LONG BEACH, (CA), 90808 USA

  8888266893
Maandag:
7:00 - 21:30
Dinsdag:
7:00 - 21:30
Woensdag:
7:00 - 21:30
Donderdag:
7:00 - 21:30
Vrijdag:
7:00 - 21:30
Zaterdag:
7:00 - 21:00
Zondag:
7:00 - 21:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •