Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brussel Ixelles

Gaat u een auto huren in Brussel Ixelles voor een vakantie in eigen land? Reserveer dan nu uw huurauto vooraf via Alamo.be. Wij bieden onze klanten een groot aantal verhuurlocaties en diverse huurauto’s wereldwijd aan. Een huurauto van Alamo.be is altijd van goede kwaliteit. Verder zijn alle voordelige tarieven altijd inclusief verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid. Daarnaast zijn ook altijd alle lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen. Wilt u ook een auto huren in Brussel Ixelles? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en vergelijk de prijzen en huurauto’s.

Het kan zijn dat deze locatie momenteel niet beschikbaar is. Boek de locatie via onze partner.

Lees meer

Auto huren in Brussel Ixelles

Bij een auto huren huren in Brussel Ixelles krijgt u altijd een grondig schoongemaakte huurauto mee. Alamo.be stelt veiligheid voorop! Alle verhuurlocaties hebben een aangescherpt schoonmaakbeleid en houden gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurauto. Op deze manier huurt u altijd veilig een huurauto vanuit België. Naast het ophalen van de huurauto vanaf de verhuurlocatie Ixelles, kunt u er ook voor kiezen om een one-way te maken naar een ander verhuurlocatie of de grens over te steken naar bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje. Meer weten? Ontdek dan nu alle mogelijkheden door een offerte aan te vragen.

Verhuurlocaties Brussel

Wist u dat Alamo.be meerdere verhuurlocaties heeft? Zo kunt u ervoor kiezen om naast een auto huren in Brussel Ixelles, de huurauto op te halen vanaf Brussel Zaventem  of downtown Brussel. Daarnaast kunt u slechts voor € 3,50 per dag het eigen risico afkopen. Op deze manier bent u altijd goed beschermd en kunt u zorgeloos genieten van uw autovakantie met een huurauto van Alamo.be. Wilt u op de hoogte blijven van onze autohuur aanbiedingen voor Brussel Ixelles? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg Alamo.be op Facebook.

Waarom bij Alamo.be huren?

√ Altijd zeker van een huurauto op locatie
√ Een auto ter plaatse huren is altijd duurder
√ Goedkoop het eigen risico afkopen binnen Europa
√ Altijd een auto huren met de benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Daarnaast geen verborgen kosten

Waar haalt u de huurauto op?

Het is vrij eenvoudig om bij aankomst op de verhuurlocatie de huurauto op te halen. Vervolgens kunt u na aankomst het huurcontract tekenen en krijgt u de sleutels mee van uw huurauto. Daardoor kan de vakantie gelijk beginnen! Het maakt niet uit of u met het hele gezin of alleen uw partner een auto wilt huren. Bij Alamo.be is er altijd een geschikte auto voor iedereen. Zijn er dingen onduidelijk of heeft u nog vragen? Alamo.be heeft en klein en persoonlijk customer service team dat u graag te woord staat. Ook denken zij altijd graag met u mee!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •