Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brussel Airport

Een auto huren in Brussel voor uw zakenreis of vakantie in België? Reserveer uw auto bij Alamo.be en pik uw huurauto onmiddelijk op in de luchthaven Zaventem. Alamo.be stuurt u goed verzekerd de baan op, waardoor u zonder zorgen in België kunt rijden. Heeft u een huurauto nodig voor een belangrijke afspraak in de hoofdstad? Of bent u op zoek naar een comfortabele huurauto die uw familie door heel België brengt voor een culturele stedentrip? Alamo.be heeft een ruime keuze in auto’s, waar u tevens kan kiezen tussen benzine en dieselauto’s. Kiest u voor een compacte Ford Fiesta, een luxe Mercedes of een Opel Zafira, waar het hele gezin in past? Door uw vertrek vanaf Brussel Airport ligt u heel centraal in België. Daardoor bent u binnen anderhalf uur in Frankrijk of Nederland en Duitsland.

Lees meer

Ontdek Brussel en de rest van België met een Alamo huurauto

De hoofdstad van België is vooral bekend om de majestueuze gebouwen op de Grote Markt, Manneken Pis, het Koninklijk Paleis en het Atomium, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958. Verder heeft Brussel ook veel te bieden voor mensen die van winkelen houden omwille van de luxueuze winkelgaanderijen. Na een uitgebreide tour van de Brusselse bezienswaardigheden, kunt u met uw huurauto op pad. Wanneer u nog meer Belgische steden wilt bezoeken tijdens uw vakantie, dan bent u vanuit Brussel in minder dan een uur in Antwerpen, en binnen een uurtje bent u met uw huurauto in Gent, om daarna eventueel verder te reizen via Brugge naar Oostende aan de Vlaamsekust. Wilt u liever met uw huurauto richting natuur en bossen, rivieren en heuvels? Dan rijdt u binnen een uur tijd naar Luik en daarvandaan richting de Belgische Ardennen of Luxemburg. Ook de Kempen en Belgisch Limburg zijn zeker een bezoekje waard. Met een huurauto van Alamo liggen alle bezienswaardigheden in Brussel en in heel België binnen handbereik.

Tip van een Alamo.be medewerker

Met kinderen op uitstap in Brussel? Dan is de wandeling langs de “striproute” een echte aanrader. In de Belgische hoofdstad vindt u op een flink aantal muren levensgrote schilderijen van bekende stripfiguren zoals Suske en Wiske, Asterix en Obelix en Kuifje. Op de website brussel.be kunt u een lijst en een plannetje met alle stripmuren vinden. Op deze website vindt u overigens ook andere wandelroutes zoals een speciale route langs diverse musea, een wandelroute langs middeleeuwse gebouwen en een groene wandeling via een aantal stadsparken.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Brussel?

√ U bent zeker van uw huurauto als u deze via Alamo.be huurt
√ Een auto ter plaatse huren altijd duurder
√ Bij Alamo.be is de franchise afkoopbaar
√ Goedkoop een auto huren in Brussel met alle benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Het aanbod van Alamo.be telt ook een aantal dieselwagens

Ophaalpunt in Brussel

Uw huurauto kan u oppikken aan de receptie van Alamo in de terminal van de luchthaven. Wanneer u door de douane bent, vindt u de receptie van Alamo aan uw rechterzijde op ongeveer 30 meter. Voor het ophalen van uw huurauto op Brussel Airport hoeft u dus geen shuttle te nemen. U tekent bij de balie het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRUSSELS ZAVENTEM AIRPRT
ENTERPRISE RENT A CAR
ZAVENTEM, 1930 België

  003212390959

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •