Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brussel Airport

Een auto huren in Brussel voor een weekendje weg, vakantie of zakelijke afspraak? Reserveer dan uw huurauto bij Alamo.be! U kunt de huurauto eenvoudig ophalen vanaf de luchthaven Zaventem. Bij Alamo.be gaat u altijd goed verzekerd de weg op met alle benodigde verzekeringen inbegrepen, waardoor u zonder zorgen in België kunt rijden. Heeft u een  huurauto nodig voor een werkbezoek? Of bent u op zoek naar een comfortabele huurauto voor het hele gezin of alleen voor u en uw partner? Dat kan bij Alamo.be. Ook een auto huren in Brussel? Bekijk het aanbod en de voordelige prijstarieven door een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Lees meer

Auto huren in Brussel voor een autovakantie in België

Bij Alamo.be heeft u een ruime keuze in huurauto’s en categorieën. Of dit nou alleen, met de hele familie of met partner is. Alamo.be heeft altijd voor iedereen een geschikte huurauto. Kiest u voor een compacte Ford Fiesta, een luxe Mercedes of een Opel Zafira? U kunt eenvoudig een auto huren in Brussel en het aanbod bekijken door een gratis offerte aan te vragen. Brussel Airport ligt zeer centraal in België, waardoor u ook gemakkelijk met de huurauto de grens kunt oversteken. Zo bent u binnen anderhalf uur in Frankrijk, Nederland of Duitsland.

Tip van Alamo.be medewerker Nina

Wist u dat België een hele reeks leuke steden heeft? Wanneer u nog meer Belgische steden wilt bezoeken tijdens uw autovakantie, dan bent u vanuit Brussel binnen een uur met de huurauto in Antwerpen of in Gent. Vervolgens kunt u eventueel verder te rijden via Brugge naar Oostende dat aan de Vlaamsekust ligt. Wilt u liever richting de natuur, bossen en rivieren? Dan rijdt u binnen een uur tijd naar Luik en daarvandaan richting de Belgische Ardennen of Luxemburg.

Voordelen van Alamo.be

√ U bent zeker van uw huurauto als u deze via Alamo.be huurt
√ Een auto ter plaatse huren is altijd duurder
√ Goedkoop een auto huren in Brussel met benodigde verzekeringen
√ Ruim aanbod aan huurauto’s en zelf uitkiezen
Eigen risico goedkoop afkopen binnen Europa

Ophaalpunt in Brussel

Uw huurauto kunt u ophalen aan de verhuurbalie in de terminal van de luchthaven. Nadat u uw bagage heeft verzamelend, vindt u de verhuurbalie aan de rechterzijde op ongeveer 30 meter. Ook als u niet via de luchthaven komt, kunt u eenvoudig de huurauto ophalen vanuit de terminal. Voor het ophalen van uw huurauto op Brussel Airport hoeft u dus geen shuttle te nemen. U tekent bij de balie het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo.be huurauto. Zijn er nog vragen? Of kunt u hulp gebruiken? Neem dan contact op met de customer serivice. Zij staan u graag te woord!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRUSSELS ZAVENTEM AIRPRT
ENTERPRISE RENT A CAR
ZAVENTEM, 1930 België

  003212390959
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •