Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bordeaux Airport

Wilt u deze zomer een mooie autorondreis maken en daarbij zowel cultuur snuiven als genieten aan de kust en ook nog eens niet te ver van huis? Dan is Frankrijk de juiste oplossing voor u! Begin uw reis in het zuidwesten in de stad Bordeaux. Omdat u bij Alamo.be altijd een auto huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers kunt u bij wijze van spreken het hele land doorreizen zonder een extra toeslag! Bovendien maakt het bij Alamo niet uit als u uw auto op een andere plaats zou willen inleveren. Neem voor de exacte drop off kosten en/of meer informatie contact op met één van onze medewerkers. Het lage autohuur tarief bevat de benodigde verzekeringen zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Doordat Alamo.be huurauto’s in allerlei soorten en maten heeft is de kans groot dat er ook voor u één bij zit!

Lees meer

Beleef Bordeaux en omgeving met een Alamo huurauto

De stad Bordeaux in het zuidwesten van Frankrijk wordt door toeristen vaak overgeslagen. “De schone slaapster” zoals de stad ook wel genoemd wordt herbergt heel veel historisch culturele schatten. Op gebied van kunst en cultuur kan Bordeaux zich zeker meten met de rest van de wereld. Er zijn veel theaters en de stad is de thuishaven van Ópera National de Bordeaux. Bovendien bevindt zich in Bordeaux het grootste plein van Frankrijk (Places des Quinconces) met daarop een monument om de slachtoffers van de Franse revolutie te herdenken. Daarnaast staat de binnenstad (Port de la Lune) sinds 2007 op de wereld-erfgoedlijst van UNESCO, een niet te missen high light in de binnenstad is de Saint-André kathedraal. In het gebied rondom Bordeaux zijn ruim veertienduizend wijnproducenten actief en daarom beschouwt de stad zichzelf als wijnhoofdstad van de wereld, maar mede door de grote concurrentie wordt de wijn steeds meer uit de markt geprijsd.

Tip van een Alamo.be medewerker

Bordeaux is het perfecte startpunt van uw autorondreis door Frankrijk wanneer u tijdens uw reis van een combinatie van cultuur en strand wilt genieten. Verblijf eerst een paar dagen in het culturele Bordeaux alvorens u via Toulouse naar kustplaatsen als Montpellier, Marseille en Nice rijdt. Als u deze rondreis in etappes aflegt is dit uitstekend te doen, bovendien kunt u bij Alamo uw huurauto op een andere plaats inleveren als waar u deze opgehaald heeft.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Bordeaux?

√ U kunt ons altijd bereiken buiten kantoortijden via het noodnummer
√ Het tarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ U kunt bij Alamo.be goedkoop uw eigen risico afkopen

Ophaalpunt in Bordeaux

U kunt uw Alamo huurauto ophalen bij de balie die gelegen is in de terminal. De auto’s bevinden zich op loofafstand van de terminal dus u heeft geen shuttlebus nodig om deze op te halen!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BORDEAUX APT 0712
ENTERPRISE RENT A CAR
MERIGNAC, 33700 Frankrijk

  0556342068
Maandag:
7:30 - 23:30
Dinsdag:
7:30 - 23:30
Woensdag:
7:30 - 23:30
Donderdag:
7:30 - 23:30
Vrijdag:
7:30 - 23:30
Zaterdag:
7:30 - 23:30
Zondag:
7:30 - 23:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •