Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Toulouse Airport

Als u een goede startplaats zoekt voor uw rondreis door het zuiden van Frankrijk, denk dan eens aan Toulouse. De omgeving van Toulouse is zeer divers, de Pyreneeën, de kust maar ook verschillende natuurparken zijn gemakkelijk aan te rijden met uw Alamo.be huurauto. Of u nu alleen, met uw partner of met uw gezin reist, Toulouse is een uitstekende startplaats voor uw rondreis. De ruime keuze aan huurauto’s op Alamo.be zorgt ervoor dat er altijd wel één voldoet aan uw wensen! Het lage tarief van Alamo.be bevat alle benodigde verzekeringen om zorgeloos op weg te kunnen.

Lees meer

Ontdek Toulouse en omgeving met een Alamo huurauto

Toulouse is een stad in het zuiden van Frankrijk. De stad is na Parijs, Marseille en Lyon de grootste stad van Frankrijk. Toulouse wordt ook wel de hoofdstad van de Franse lucht- en ruimtevaart genoemd, omdat onder meer Airbus en ESA zich hier sinds de twintigste eeuw hebben gevestigd. In de stad staat de grootste Romaanse kerk ter wereld die werd gebouwd in de elfde eeuw om de vele pelgrims, die op weg waren naar Santiago de Compostela, op te vangen. Buiten Toulouse kunt u een aantal natuurparken vinden waar u kunt wandelen en genieten van de rust. Met uw huurauto rijdt u in (afhankelijk van het park dat u bezoekt) ongeveer twee uurtjes de natuurparken tegemoet.

Tip van een Alamo.be medewerker

Gebruik uw Alamo huurauto om vanaf Toulouse via Lourdes naar Biarritz te rijden en daarmee de minder toeristische westelijke kust van Frankrijk te ontdekken. Omdat u bij Alamo uw auto op een andere plek kunt inleveren als waar u deze heeft gehuurd, zo ook bij de vestiging in Biaritz.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Toulouse?

√ Voordelig uw eigen risico afkopen
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ U kunt uw huurauto inleveren op een andere locatie als waar u deze heeft opgehaald

Ophaalpunt in Toulouse

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op het vliegveld van Toulouse. De balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) is gevestigd in de terminal. Bij de balie overhandigd de medewerker u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto. De auto bevindt zich op loopafstand van de terminal, u heeft dus geen shuttlebus nodig!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TOULOUSE BLAGNAC AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
BLAGNAC, 31700 Frankrijk

  0561300001
Maandag:
08:00 - 23:00
Dinsdag:
08:00 - 23:00
Woensdag:
08:00 - 23:00
Donderdag:
08:00 - 23:00
Vrijdag:
08:00 - 23:00
Zaterdag:
08:00 - 23:00
Zondag:
08:00 - 23.00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •