Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lyon Airport

Lyon ligt in het westen van Frankrijk en is een goede uitvalsbasis voor uw vakantie in dit prachtige land. Gaat u op vakantie naar Lyon? U kunt dan voordelig en gemakkelijk een auto huren in Lyon op Alamo.be. De huurauto’s zijn inclusief alle benodigde verzekeringen. Verken de leuke omliggende steden en geniet van het Franse landschap. Bovendien kunt u voor 3,50 euro per dag uw eigen risico afkopen. U kunt uw huurauto van Alamo.be ophalen op het vliegveld, waardoor u direct aan uw vakantie kunt beginnen.

Lees meer

Ontdek Lyon en omgeving met een Alamo huurauto

Lyon is na Parijs en Marseille qua aantal inwoners de grootste stad van Frankrijk. De internationale politieorganisatie Interpol heeft in de stad zijn hoofdkantoor. De binnenstad van Lyon staat sinds 1998 op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. Een absolute aanrader is het om de basiliek de Notre-Dame de Fourvière te bezoeken. De basiliek staat bovenop de heuvel de Fourvière en biedt bezoekers een prachtig vergezicht aan. Ook het stadhuis van Lyon met zijn prachtige gevel, die uit de zeventiende eeuw stamt, is een bezoek waard. Op ongeveer anderhalf uur rijden met uw huurauto van Lyon ligt het prachtige natuurpark van Chartreuse. Hier kunt u heerlijk wandelen en door het bergachtige gebied ook genieten van meerdere prachtige uitzichten.

Tip van een Alamo.be medewerker

Begin uw rondreis in Lyon en rijdt via Avignon naar de zuidelijke badplaatsen Marseille en Nice. U kunt deze reis maken in minder dan zes uur, maar het is leuker om ruim de tijd te nemen en te overnachten in de typische dorpjes waar u door rijdt. U eindigt de reis in het zonnige Nice, waar u de auto ook terug kunt inleveren indien u dit wenst. Bij Alamo is het namelijk mogelijk om uw auto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze in eerste instantie heeft opgehaald. Neem voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Lyon?

√ U kunt bij Alamo.be goedkoop uw franchise afkopen
√ Een auto huren in Lyon is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Brede keuze aan huurauto’s
√ Als u vooraf reserveert bent u zeker van een huurauto
√ Buiten kantoortijden bereikbaar via het noodnummer

Ophaalpunt in Lyon

Als u aankomt op de luchthaven van Lyon, ga dan naar benden naar de begane grond (level zero) en volg de borden naar de Car Rental Shuttle. Stap uit de bus als u aankomt bij National Car Rental (dit is een Drive Alliance Partner). Deze shuttle gaat elke 15 minuten. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. De auto’s bevinden zich op loopafstand van het vliegveld, dus u heeft geen shuttlebus nodig.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LYON APT ST EXUPERY 1902
AEROPORT ST EXUPERY
SATOLAS, 69125 Frankrijk

  0472227487
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 19:00
Zondag:
8:00 - 19:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •