Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Hongarije

Bent u van plan om binnenkort een prachtige reis door het veelzijdige Hongarije te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis door het land van de goulash, in de stad die ook wel de koningin van de Donau wordt genoemd; Boedapest. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de benodigde verzekeringen inclusief. Alamo.be geeft u de mogelijkheid om voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af te kopen. Ook in Hongarije heeft Alamo een breed aanbod aan huurauto’s waardoor het niet uit maakt of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist!

Lees meer

Ontdek Hongarije met een Alamo huurauto

Hongarije is een land in centraal Europa dat door de Donau wordt doorsneden. Het land grenst onder meer aan Oostenrijk, Kroatië, Slovenië en Slowakije. Het landschap van Hongarije valt onder te verdelen in vier delen. Allereerst is er de laagvlakte in het zuidoosten van het land. In het noorden bij de grens met Slowakije vindt u  het noord Hongaarse middelgebergte. De kleine noord Hongaarse laagvlakte vindt u in het noordwesten. In deze gebieden kunt u genieten van de bijzondere landschappen en het authentieke Hongarije ontdekken. Het bekendste deel van Hongarije ligt in de omgeving van Boedapest. Deze stad, wat tevens de hoofdstad van het land is, wordt door veel mensen gezien als de parel van centraal Europa en heeft talloze bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de burcht van boeda, met daarop het oude koningspaleis. Tevens wordt in Boedapest jaarlijks het Sziget-festival georganiseerd.

Maak een roadtrip door centraal Europa

Maak een roadtrip door centraal Europa en begin de trip in Boedapest. Rijd via het Ballatonmeer (het grootste meer van midden-Europa) naar de kust van Rijeka in Kroatië. Rijd vervolgens naar de kleine en moderne hoofdstad van Slovenië genaamd Ljubljana. Als u deze stad ontdekt heeft kunt u verder rijden naar Wenen in Oostenrijk, om vervolgens via Wenen weer naar Boedapest te rijden. Lees voordat u deze veelzijdige roadtrip maakt goed de algemene voorwaarden door.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Hongarije?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af
√ Breed aanbod aan huurauto’s

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •