Inloggen

Auto huren Bari Airport

Wilt u een auto huren op Bari Airport voor uw vakantie in het zuidoosten van Italië? Reserveer uw huurauto bij Alamo.be nog voor u op vakantie gaat. Het voordelige tarief van Alamo.be is inclusief alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien kunt u bij Alamo.be uw eigen risico afkopen voor slechts €3,50 per dag. Vanuit Bari kunt u met uw huurauto het zuiden van Italië verkennen. Bezoek de eeuwenoude kastelen en kerken en geniet van het heerlijke weer bij de Adriatische kust. Bari biedt u de ideale combinatie van een relaxte zonvakantie en eeuwenoude, voelbare historie.

Lees meer

Ontdek Bari en omgeving met een Alamo huurauto

Bari is een belangrijke havenplaats aan de Adriatische kust. Veerdiensten maken het mogelijk om naar Dubrovnik in Kroatië te varen. De haven wordt daarnaast gebruikt voor cruisescheppen die aanmeren in Bari. Huur een bootje als u in de stad bent en bekijk de stad vanaf het water. De oude binnenstad is in uitstekende staat bewaard gebleven en absoluut een bezoek waard. Ditzelfde geldt voor de twee belangrijkste musea van de stad het Pinacoteca di Bari en het Museo d’Arte. De musea herbergen prachtige kunststukken en schilderijen. Vanaf Bari is het een uurtje rijden met uw huurauto naar Alberobello. Dit stadje staat bekend om de witte kubusvormige huisjes die Trulli heten een merkwaardig verschijnsel dat u zeker moet bezoeken als u in de buurt bent.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip door Italië en begin deze in Bari. Geniet hier van de Adriatische kust. Rijd vervolgens via Pompeï naar Napels waar u kunt genieten van het mediterrane leven. Rijd vanuit Napels naar de hoofdstad van het land Rome en laat u overweldigen door deze prachtige wereldstad!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Bari?

√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u het eigen risico af
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Als u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Ophaalpunt in Bari

Als u aankomt op de luchthaven van Bari, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Adresgegevens

Bari Airport
Serviced By Enterprise
Via Enzo Ferrari
Bari, 70128 Italië

 00390805378995

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.