Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bari Airport

Wilt u een auto huren in Bari voor uw verlof in het zuidoosten van Italië? Reserveer uw huurauto bij Alamo.be nog voordat u op vakantie gaat. Het voordelige tarief van Alamo.be is inclusief alle benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers. Bovendien kunt u bij Alamo.be uw franchise afkopen voor €3,50 per dag. Vanuit Bari kunt u met uw huurauto het zuiden van Italië verkennen. Bezoek de eeuwenoude kastelen en kerken en geniet van het heerlijke weer bij de Adriatische kust. Bari biedt u de ideale combinatie van een rustige en ontspannende zonvakantie en eeuwenoude, voelbare historie.

Lees meer

Ontdek Bari en omgeving met een Alamo huurauto

Bari is een belangrijke havenstad aan de Adriatische kust. Veerdiensten maken het mogelijk om naar Dubrovnik in Kroatië te varen. De haven wordt daarnaast gebruikt voor cruisescheppen die aanmeren in Bari. Huur een bootje als u in de stad bent en bekijk de stad vanop het water. De oude binnenstad is perfect bewaard gebleven en absoluut een bezoekje waard. Dit geldt tevens voor de twee belangrijkste musea van de stad het Pinacoteca di Bari en het Museo d’Arte. Deze musea herbergen prachtige kunststukken en schilderijen. Vanaf Bari is het een uurtje rijden met uw huurauto naar Alberobello. Dit stadje staat bekend om de witte kubusvormige huisjes die Trulli heten een merkwaardig fenomeen dat u zeker moet bezoeken als u in de buurt bent.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een rondreis door Italië en laat deze in Bari beginnen. Geniet hier van de Adriatische kust. Rijd vervolgens via Pompeï naar Napels waar u kunt genieten van het mediterrane leven. Rijd vanuit Napels naar de hoofdstad Rome en laat u overweldigen door deze prachtige wereldstad!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Bari?

√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw franchise af
√ Onbeperkt aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Als u vooraf boekt, bent u zeker van een huurauto

Ophaalpunt in Bari

Als u aankomt op de luchthaven van Bari, volg dan de borden naar de receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARI AIRPORT
VIA ENZO FERRARI
BARI, 70128 Italië

  00390805378995
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •