Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cagliari Airport

Gaat u op verlof naar Sardinië voor een prachtige rondreis vol cultuur, zon en de heerlijke Italiaanse keuken? Bij Alamo.be kunt u budgetvriendelijke een auto huren in Cagliari, inclusief de benodigde verzekeringen. Wilt u direct genieten van de Zuid-Italiaanse levensstijl? Reserveer uw auto dan vooraf bij Alamo.be en haal deze direct op zodra u geland bent op Cagliari Airport. Sardinië is een vrij groot eiland, maar het tarief van Alamo.be is met onbeperkt aantal kilometers, dus u reist zolang u wilt! Alamo.be heeft op Sardinië nog twee verhuurkantoren. U kunt uw auto ook huren vanuit Alghero en Olbia.

Lees meer

Beleef Cagliari en de omgeving met een Alamo huurauto

Cagliari ligt op het mooie eiland Sardinië. Deze prachtige oude stad is een aantal zeer indrukwekkende bouwwerken rijk en dankzij de aanwezigheid van de universiteit van Cagliari is het tevens een hippe stad. De ligging aan zee maakt deze stad tot een uitstekende plaats om uw vakantie door te brengen. Bezoek bijvoorbeeld het oude stadscentrum dat ‘castello’ heet. Dit stadscentrum ligt bovenop een heuvel waardoor u een mooi uitzicht over de volledige Golf van Cagliari heeft. U kunt in het oude centrum de Santa Maria kathedraal en het paleis van de provinciale overheid bezoeken. Natuurlijk kunt u ook zwemmen in de zee, de meest uitgelezen plaat hiervoor is Poetto Beach, dat gekend is als het langste stadsstrand van Italië.

Tip van een Alamo.be medewerker

Op 15 augustus vindt er in Alghero, een stad gelegen in het noorden van het eiland, een groot vuurwerkfestival en een enorme visbarbecue in de haven plaats om de nationale feestdag de ‘Ferragosto’ te vieren. Het stadje Alghero is ook erg leuk om te bezoeken, en ligt op nog geen drie uur rijden van Cagliari.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Cagliari?

√ Onbeperkt aantal kilometers
√ U koopt uw franchise voor slechts €3,50 per dag af
√ Als u vooraf uw huurauto reserveert bent u zeker van een huurauto
√ De benodigde verzekeringen zijn inbegrepen in het tariefa

Ophaalpunt in Cagliari

Volg als u aankomt op de luchthaven van Cagliari de borden naar de verhuurbalie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CAGLIARI AIRPORT
AEROPORTO M MAMELI
CAGLIARI, 09030 Italië

  0039070242042
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •