Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Alghero Airport

Bent u van plan om binnenkort naar Sardinië op vakantie te gaan? Huur dan nu uw auto via Alamo.be in Alghero en verken dit prachtige eiland in de Middellandse zee. Sardinië is een redelijk groot eiland dat hoort bij Italië. Met behulp van uw huurauto kunt u vanaf Alghero andere prachtige steden zoals bijvoorbeeld Cagliari, Olbia en Nuoro ontdekken. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief. Alamo.be biedt u zelfs de mogelijkheid om voor €3,50 uw per dag uw eigen risico af te kopen!

Lees meer

Ontdek Alghero en omgeving met een Alamo huurauto

Alghero ligt in het noordwesten van Sardinië en is de vijfde stad van het eiland. De stad wordt ook wel “klein Barcelona” genoemd, vanwege de vele Catalaanse invloeden. De smalle straatjes en kleine pleintjes zorgen ervoor dat, ondanks het toerisme, de stad zijn authenticiteit heeft behouden. In het noorden van de stad vindt u de haven en de stadsstranden. Vanuit deze haven worden dagelijks boottochten georganiseerd. De boottocht naar de Grot van Neptunus is een absolute aanrader wanneer u in Alghero bent. U kunt de Grot van Neptunus ook bereiken met uw huurauto. De grotten liggen op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Alghero. Tijdens de rit heeft u een prachtig uitzicht over het eiland.

Tip van een Alamo.be medewerker

15 Augustus is een nationale feestdag genaamd “Ferragosto”. In Alghero wordt dit gevierd met een enorm vuurwerkspektakel en een grote visbarbecue in de haven.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Alghero?

√ Als u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u het eigen risico af
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

Ophaalpunt in Alghero

Als u aankomt op de luchthaven van Alghero loop dan naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Bij deze balie tekent u het huurcontract en ontvangt u vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ALGHERO AIRPORT
ALGHERO FERTILIA AIRPORT
ALGHERO, 07041 Italië

  0039079999241
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •