Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Olbia Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Olbia op het eiland Sardinië? Reserveer dan vandaag nog uw huurauto via Alamo.be zodat u verzekerd bent van een huurauto op locatie. Met een huurauto kunt u op het eiland Sardinië prachtige tochten maken. U rijdt vanaf het noorden in ongeveer vier uur naar het zuiden van Sardinië. Als u, uw huurauto via Alamo.be boekt hoeft u zich geen zorgen te maken om extra toeslagen voor extra kilometers. U huurt namelijk bij Alamo.be altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers! Tevens zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Beleef Olbia en omgeving met een Alamo huurauto

Olbia is de vierde stad van Sardinië, maar één van de belangrijkste havensteden van het eiland. Dit komt doordat de afstand met het vasteland van Italië hier het kleinste is. Olbia wordt ook wel de poort van Sardinië genoemd. Dit komt doordat de stad een eigen luchthaven heeft en doordat alle verbindingswegen op het eiland langs Olbia lopen. De stad kent veel culturele hoogtepunten zoals bijvoorbeeld de kathedraal van Olbia die voor een groot gedeelte bestaat uit graniet genaamd San Simplicio en de Pozzo Sacro dat wordt gezien als een heilige put. Een stukje buiten de stad kunt u goed bewaarde nuraghi vinden. Deze torens zijn van steen gemaakt en diende als toevluchtsoord in noodsituaties voor de toenmalige inwoners van het eiland.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip over het eiland Sardinië en begin deze in Olbia. Rijd via Alghero, gelegen in het noordwesten van Sardinië, naar het centraal gelegen Nuoro. Deze stad wordt ook wel het Athene van Sardinië genoemd. Eindig uw reis in het zuidelijk gelegen Cagliari, de hoofdstad van het eiland.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Olbia?

√ Voor slechts €3,50 kunt u via Alamo.be uw eigen risico afkopen
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf boekt

Ophaalpunt in Olbia

Als u aankomt op de luchthaven van Olbia, volg dan de borden naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Nadat u het huurcontract heeft getekend, ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
OLBIA AIRPORT
COSTA SMERALDA APT SARDINIA
OLBIA, 07026 Italië

  0039078968979
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •