Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amsterdam Schiphol Airport

Bent u van plan om vanuit Amsterdam met een huurauto een rondreis door Europa te maken? Of heeft u een midweek weg in eigen land gepland? Bij Alamo.be begint de start van uw vakantie vanaf het moment dat u uw huurauto boekt. Alamo.be werkt samen met de beste lokale autohuur partners en biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.be zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Bij Alamo heeft u altijd een ruime keuze uit huurauto’s, zodat er altijd iets bijzit wat u wenst. 

Lees meer

Ontdek Amsterdam en omgeving met een Alamo huurauto

Een auto huren in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vanuit de aankomsthal op Schiphol Airport vindt u op nog geen 5 minuten lopen de Alamo balie. Ook het ophalen van de huurauto is snel en eenvoudig. De Alamo huurauto’s staan op enkele minuten van de balie geparkeerd. Op nog geen 20 kilometer rijden van uw geparkeerde huurauto vindt u het hart van Amsterdam en kan uw vakantie beginnen. Amsterdam is een historisch rijke stad en staat wereldwijd hoog op het must visit lijstje. Musea’s als het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum zijn voor velen al reden genoeg om Amsterdam te bezoeken. Maar ook het nachtleven, de gastronomie en vele mooie hotels zijn meer dan een bezoek waard. Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder kennis te maken met de omgeving van de stad. Zo zijn de steden Haarlem, Alkmaar en Utrecht ideaal voor een dagtrip vanuit de hoofdstad en erg makkelijk per huurauto te bereiken. Toch is Amsterdam ook vaak het begin- of eindpunt van een autorondreis door Europa. Bezoek met uw huurauto ons buurland Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland of zoek met het gezin de zon op in het zuiden van Europa

Tip van een Alamo.be medewerker

Op nog geen 25 minuten rijden vanaf Schiphol Airport vindt u de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Maak kennis met de vele musea, restaurants en toeristische attracties die deze stad rijk is en rij daarna met uw huurauto langs de oer-Hollandse dorpjes Volendam, de Zaanse Schans, Edam en de Rijp. Ook als Amsterdam het startpunt van uw autoreis door Europa is, is Schiphol Airport een perfecte ophaallocatie.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Amsterdam?

√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Huurauto’s staan vlakbij de Alamo balie geparkeerd (snelle afhandeling)
√ Voordelig het eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AMSTERDAM AIRPORT
AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT
AMSTERDAM, 1118AX Nederland

  0031207400950
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •