Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lissabon Airport

Gaat u op vakantie naar Portugal en wilt u graag hele land zien? U kunt goedkoop en binnen vier snelle stappen uw auto huren in Lissabon bij Alamo.be. De hoofdstad Lissabon ligt centraal in Portugal, waardoor u met een huurauto gemakkelijk richting het noorden of het zuiden rijdt. Rijdt langs de kust richting het noordelijke Porto, trek de binnenlanden in op zoek naar de typische dorpjes en prachtige natuur of kiest u voor de mooiste stranden in de zuidelijke Algarve. Bij Alamo.be rijdt u met onbeperkt aantal kilometers, dus u bent vrij om uw rondreis zo groot of klein te maken als u zelf wilt. Of u nu liever budget en compact rijdt of voorkeur heeft voor een gezinsauto met luxe en comfort, Alamo.be heeft een groot aanbod aan huurauto’s op onze verhuurlocatie Lissabon airport.

Ontdek Lissabon en de omgeving met een Alamo auto

Vanaf de luchthaven bent u binnen de 20 minuten in het centrum van Lissabon met uw huurauto. De stad heeft veel heuvelachtige wijken, maar is gemakkelijk te bezoeken met een huurauto. Parkeren is goed mogelijk, maar let wel op de tarieven die u ter plaatse moet betalen. Het historische plaatsje Sintra is zowel met de huurauto als per trein te bereiken. Sintra is absoluut en bezoekje waard vanwege de mooie ligging in de bergen en de schitterende paleizen en kastelen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Bent u op zoek naar een mooi zandstrand in de omgeving van Lissabon? Rijdt dan met uw huurauto naar de plaatsen Cascais of Estoril. Ook Cabo da Roca, het meest westelijke puntje van het vaste land van Europa is één van de hoogtepunten van Midden-Portugal. Cabo da Roca is onderdeel van het natuurpark Parque Natural de Sintra-Cascais, waar u zeker een dag voor moet voorzien. U kan hier prachtige wandelingen maken en bijzondere vogels spotten.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Lissabon?

√ Goedkoop een auto huren in Lissabon tegen scherpe autoverhuur tarieven
√ Geen extra kosten voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn steeds inbegrepen
√ Grote keuze aan huurauto’s
√ Centraal gelegen op de luchthaven van Lissabon

Waar kan ik een auto huren op Lissabon Airport?

Bij aankomst op de luchthaven van Lissabon volgt u de borden ‘car rental’ in hetzelfde gebouw als de hoofd terminal. De receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) zit vlakbij de bagage claim. Bij de receptie  tekent u uw huurcontract, alvorens u dit goed naleest, en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Er is geen shuttlebus omdat de afstand naar het wagenpark te voet kan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LISBON INTL AIRPORT
HUMBERTO DELGADO INTL AIRPORT
LISBON, 1700-111 Portugal

  00351218486191
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •