Inloggen

Auto huren Lissabon Airport

Gaat u op vakantie naar Portugal en wilt u graag hele land zien? U kunt voordelig een auto huren in Lissabon bij Alamo.be binnen vier snelle stappen. Hoofdstad Lissabon ligt centraal in Portugal, waardoor u met een huurauto gemakkelijk richting het noorden of het zuiden rijdt. Rijd langs de kust richting het noordelijke Porto, trek de binnenlanden in op zoek naar de authentieke dorpjes en prachtige natuur of kies voor de mooiste stranden in de zuidelijke Algarve. Bij Alamo.be rijdt u ongelimiteerde kilometers, dus u bent vrij om uw rondreis zo groot te maken als u wilt. Of u nu liever budget en compact rijdt of voorkeur heeft voor een gezinsauto met luxe en comfort, Alamo.be heeft een groot aanbod aan huurauto’s op onze locatie Lissabon airport.

Lees meer

Ontdek Lissabon en omgeving met een Alamo auto

Vanaf de luchthaven bent u binnen 20 minuten in het centrum van Lissabon met uw huurauto. De stad heeft veel heuvelachtige wijken, maar is prima te bezoeken met een huurauto. Parkeren is goed mogelijk, maar let wel op de tarieven die u ter plaatse moet betalen. Het historische plaatsje Sintra is zowel met de huurauto als per trein te bereiken. Sintra is absoluut en bezoekje waard vanwege de mooie ligging in de bergen en de prachtige paleizen en kastelen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Bent u op zoek naar een mooi zandstrand in de buurt van Lissabon? Rij dan met uw huurauto naar de plaatsen Cascais of Estoril. Ook Cabo da Roca, het meest westelijke puntje van het vaste land van Europa is één van de highlights van Midden-Portugal. Cabo da Roca is onderdeel van het natuurpark Parque Natural de Sintra-Cascais, waar u zeker een dag voor moet uittrekken. U kunt hier een prachtige wandelingen maken en bijzondere vogels spotten.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Lissabon?

√ Voordelig een auto huren in Lissabon tegen scherpe autohuur tarieven
√ Geen extra kosten voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Grote keus aan huurauto’s
√ Centraal gelegen op de luchthaven van Lissabon

Waar kan ik een auto huren op Lissabon Airport?

Als u aankomt op de luchthaven van Lissabon volgt u de borden ‘car rental’ in hetzelfde gebouw als de hoofd terminal. De balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) zit vlakbij de bagage claim. Bij de balie tekent u uw huurcontract, alvorens u dit goed doorleest, en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Omdat de afstand naar het wagenpark te voet kan, is er geen shuttlebus.

 Adresgegevens

Lissabon Airport
Serviced By Enterprise
Lisbon International Airport
Lisbon, 1700-008 Portugal

 00351218486191

 Openingstijden

Maandag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Dinsdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Woensdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Donderdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Vrijdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Zaterdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Zondag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.