Inloggen

Auto huren Faro Airport

Een auto huren in Faro voor uw vakantie naar de Algarve in Portugal? Reserveer uw auto bij Alamo.be voor een voordelig huurtarief, inclusief benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. Ook kunt u bij Alamo.be gemakkelijk en goedkoop uw eigen risico afkopen voor maar €3,50 per dag. Met een huurauto kunt u de prachtige natuur van de Algarve verkennen, zoals de bossen van Serra de Monchique of u rijdt het binnenland van Portugal in voor een bezoek aan de authentieke dorpjes. Reserveer uw auto voorafgaand aan uw vakantie bij de verhuurlocatie op Faro Airport en uw vakantie begint direct na aankomst op de luchthaven.

Lees meer

Ontdek Faro met een Alamo huurauto

De Algarve is de meest toeristische bestemming van Portugal en tevens de meest zuidelijke provincie. De Algarve heeft een gevarieerd landschap en prachtige kleine strandjes met de bekende rotsformaties die zeer populair zijn in dit gebied. Een van de grootste aanvlieghavens van de Algarve is Faro Airport. Vanaf Amsterdam vliegt u binnen 3 uur naar de luchthaven van Faro, waar u gemakkelijk een huurauto kunt ophalen. De badplaatsen Albufeira, Lagos en Praia da Rocha kunt u met een huurauto makkelijk bereiken.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een onvergetelijke rondreis door Portugal! Begin in het zuidelijk gelegen Faro en rijd door het binnenland naar Lissabon. Deze rit is ongeveer 278 kilometer. U kunt vanaf hier ook nog doorrijden naar het 315 kilometer noordelijker gelegen Porto. Alamo.be biedt u de mogelijkheid om uw auto op een andere plaatst in te leveren dan waar u deze oorspronkelijk opgehaald heeft. Neem voor meer informatie en de exacte drop-off kosten contact op met één van onze medewerkers. Dus proef het authentieke Portugal en reserveer vandaag nog uw auto op alamo.be!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Faro?

√ Ter plaatse een auto huren is dit vaak duurder
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ De autohuur locatie bevindt zich direct op de luchthaven van Faro

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

De verhuurlocatie bevindt zich direct op het vliegveld van Faro. Als u bent geland volg dan de borden naar de “bagage claim”. De Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner) is gevestigd in de buurt van deze hal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Adresgegevens

Faro Airport
Serviced By Enterprise
Faro International Airport
Faro, ( ), 8001-701 Portugal

 00351289889445

 Openingstijden

Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.