Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Faro Airport

Een auto huren in Faro voor uw verlof naar de Algarve in Portugal? Reserveer uw auto bij Alamo.be voor een voordelig huurtarief, inclusief benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers. Ook kunt u bij Alamo.be gemakkelijk en goedkoop uw eigen franchise afkopen voor €3,50 per dag. Met een huurauto kunt u de prachtige natuur van de Algarve verkennen, zoals de bossen van Serra de Monchique of u rijdt het binnenland van Portugal in voor een bezoek aan de typische dorpjes. Reserveer uw auto op voorhand bij het verhuurkantoor op Faro Airport en uw verlof begint onmiddellijk na aankomst op de luchthaven.

Ontdek Faro met een Alamo huurauto

De Algarve is de meest toeristische bestemming van Portugal en eveneens de meest zuidelijke provincie van Portugal. De Algarve heeft een veelzijdig landschap en prachtige kleine strandjes met de bekende rotsformaties die zeer populair zijn in deze contreien. Een van de grootste luchthavens van de Algarve is Faro Airport. Vanaf Brussel vliegt u in minder dan 3 uur naar de luchthaven van Faro, waar u gemakkelijk een huurauto kunt ophalen. De badplaatsen Albufeira, Lagos en Praia da Rocha zijn met een huurauto gemakkelijk bereikbaar.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een onvergetelijke rondreis door Portugal! Begin in het zuidelijk gelegen Faro en rijd door naar het binnenland naar de hoofdstad Lissabon. Deze rit is ongeveer 278 kilometer. U kunt vanaf hier ook nog doorrijden naar het 315 kilometer meer noordelijk gelegen Porto. Alamo.be  biedt u de keuze om uw auto op een andere plaatst in te leveren dan waar u deze oorspronkelijk opgehaald heeft. Neem voor meer informatie en de exacte drop-off kosten contact op met één van onze medewerkers. Dus geniet van het authentieke Portugal en reserveer vandaag nog uw auto op alamo.be!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Faro?

√ Ter plaatse een auto huren in Faro is vaak duurder
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Het autoverhuur kantoor bevindt zich direct op de luchthaven van Faro

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

Het verhuurkantoor bevindt zich direct op de luchthaven van Faro. Nadat u geland bent volg dan de borden naar de “bagage claim”. De Enterprise receptie (dit is een Drive Alliance Partner) is gevestigd in de buurt van deze hal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •