Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren de Algarve

Een auto huren in de Algarve is een goede manier om de indrukwekkende kustlijn van Portugal te ontdekken. Wanneer u aankomt op de luchthaven in Faro, is het mogelijk direct de huurauto op te halen. Maar we hebben ook verschillende downtown locaties. Zo kunt u de huurauto bijvoorbeeld ophalen in het bruisende Albufeira of in het vissersdorpje Portimão. De kustweg in de Algarve is ongeveer 170 km lang en één van de mooiste routes in Europa. Stop onderweg ook bij de levendige boulevard van Olhão, de grootste vissershaven in de Algarve. 

Mis geen hoogtepunten met een auto huren in de Algarve

Het netwerk in de Algarve bestaat uit goede wegen en verdwalen kan bijna niet. Er is één kustroute die van het oosten naar het westen loopt. Start uw reis in Faro, waar u goed kunt winkelen en reis helemaal tot aan het meest zuidwestelijke puntje van Europa. De vuurtoren bij Kaap Sint-Vincent is een bezoek meer dan waard. Onderweg komt u langs afgelegen strandjes, leuke vissersdorpjes en bij Alte kunt u een mooie waterval zien. De strandjes kunt u veelal bereiken met een trap, die tussen de kliffen naar beneden loopt. Ideaal voor een picknick en een frisse duik in de zee.  

Zonder zorgen op pad met een huurauto van Alamo.be

Door de vele aanbieders is het vergelijken van autohuur niet altijd eenvoudig. Bij Alamo.be maken wij het graag makkelijk voor u. Via de website vindt u op basis van uw wensen een compleet aanbod van beschikbare auto’s inclusief tarieven. De verzekeringen zijn inbegrepen en bovendien kunt u het eigen risico afkopen met onze unieke No-Risk Garantie. Wilt u een auto huren in de Algarve? Boek eenvoudig een volledig verzekerde huurauto via onze website of vraag een vrijblijvende offerte op. Liever de zonovergoten Algarve ontdekken met een camper? Kijk dan eens bij onze partner Worldwide Campers wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen boeken bij Alamo.be

√ U kunt al een auto huren in de Algarve vanaf 18 jaar.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Grens over met Spanje is toegestaan (aangeven bij boeken).
√ Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
√ Gemakkelijk huren van extra’s als kinderzitjes of een GPS.

Tolwegen in Portugal

In Portugal zijn er verschillende tolwegen. Sommige tolwegen kunt u zelf betalen met uw creditcard, maar voor andere tolwegen gaat dit digitaal. Met een tolkastje in de huurauto wordt er precies geregistreerd wanneer u over een tolweg rijdt. De tol wordt naderhand via ons afgerekend. Wilt u van te voren weten hoe dit precies werkt, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •