Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Inverness Airport

Bent u van plan om een rondreis door Schotland in het Verenigd Koninkrijk te maken? Reserveer dan nu uw Alamo huurauto op Alamo.be! Bij Alamo.be maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt, u huurt onze auto’s namelijk altijd met ongelimiteerd aantal kilometers. Het voordelige prijstarief bevat bovendien alle benodigde verzekeringen om zorgeloos op weg te gaan. Daarnaast kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw Alamo huurauto.

Lees meer

Ontdek Inverness en omgeving met een Alamo huurauto

Inverness is een klein vissersstadje in het noorden van Schotland. In de omgeving van de stad kan de bezoeker verschillende attracties bezoeken. Zo kunt u op zo’n dertig minuten rijden van Inverness dolfijnen spotten. En op ongeveer vijfentwintig minuten vindt u de Glen Ord Distilery waar typisch Schotse whisky gedestilleerd wordt. Het grootste kunstcentrum van Schotland bevindt zich in Inverness. Hier vinden regelmatig concerten, balletvoorstellingen en andere shows plaats. Tot slot zijn er in de Highlands, de regio waar Inverness ligt, veel kastelen te vinden. Een kastelenroute behoort dus zeker tot de mogelijkheden!

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een rondreis door Schotland en bezoek de vier grote steden. Begin uw reis in Inverness, om vervolgens via Aberdeen en Edinburgh in Glasgow te eindigen. Deze reis is ongeveer 450 kilometer en duurt ruim zes uur, maar het is natuurlijk belevenisvoller als u elke stad eerst verkent voordat u doorrijdt. Neem voor deze reis ruim de tijd, zeker omdat Glasgow en Edinburgh erg mooi zijn.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Inverness?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Ter plaatse een auto huren is vaak duurder
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ De keuze aan huurauto’s is ruim

Ophaalpunt in Inverness

Als u aankomt op de luchthaven van Inverness, volg dan de borden naar de bagageband. Als u, uw bagage heeft opgehaald volg dan het bord uitgang. Hier staat een Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) medewerker op u te wachten om u met een shuttle service naar de balie van Enterprise te brengen. De balie ligt op ongeveer drie minuten rijden van de terminal. Bij de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
INVERNESS AIRPORT
UNIT 1 SITE 6 DALCROSS IND EST
INVERNESS, IV2 7XB Verenigd Koninkrijk

  01667-461199
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 19:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •