Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land vol met avontuur, van wildsafari’s tot prachtige kustlijnen. Wilt u Zuid-Afrika ontdekken? Boek dan uw auto via Alamo.be. Wij beschikken over drie autoverhuurlocaties op de luchthavens van Kaapstad, Durban en Johannesburg. Een van de voordelen van het huren via Alamo.be in Zuid-Afrika is onze one-way service. U kunt de auto ophalen en terugbrengen op een andere plek. Handig als u een lange reis plant en niet terug wilt reizen naar uw vertrekpunt.

Verken Zuid-Afrika met de auto

Zuid-Afrika heeft adembenemende landschappen, wilde dieren in overvloed en een rijke culturele erfenis. Tip: kies voor een SUV-huurauto met 4×4 aandrijving zodat u zelf door de safariparken kunt rijden om de Big Five te spotten. Wist u al dat u met uw huurauto van Alamo.be niet alleen Zuid-Afrika kunt verkennen, maar ook naar Namibië en Botswana kan reizen? Voor 3.500 ZAR kunt u met uw huurauto de grens over reizen. Bovendien heeft u de optie om een huurauto op een andere plek in Zuid-Afrika in te leveren dankzij onze one-way service. 

Verzekerd op weg in Zuid-Afrika  

Bij Alamo.be zijn onze tarieven inclusief verzekeringen voor schade, diefstal en aansprakelijkheid, dus u bent volledig gedekt. Daarnaast zijn al onze huurauto’s voorzien van ongelimiteerde kilometers, zodat u vrijuit kunt reizen. Wij regelen de details. U kunt zich richten op het ontdekken van de mooie landschappen en bezienswaardigheden van Zuid-Afrika.

Waarom een auto huren in Zuid-Afrika via Alamo.be?

  • We hebben een divers aanbod huurauto’s, zodat er altijd een geschikte huurauto voor u bij zit.  
  • De tarieven van Alamo.nl zijn inclusief benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.  
  • Dankzij onze No-Risk garantie kunt u voor slechts € 3,50 per dag uw eigen risico afkopen.   
  • Wij hebben 30 jaar ervaring in autoverhuur en onze customerservice is 24/7 bereikbaar. 

Rondreizen met een huurauto en een camper in Zuid-Afrika?

Wilt u een auto huren in Zuid-Afrika of een camperreis maken? Veel reizigers vinden het handig om een auto en camper tegelijk te huren. U hoeft dus niet te kiezen. U kunt bijvoorbeeld een auto huren voor uw verblijf in de stad en daarna met uw camper op avontuur gaan. Voor het huren van een camper verwijzen wij u graag door naar onze partner Worldwide Campers. Onze customer service helpt u graag verder in het maken van uw keuze.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •