Logo Alamo.nl

Inloggen

Tijdelijk gratis annuleren

Met een veilig gevoel op reis gaan is belangrijker dan ooit tevoren en daarom wil u momenteel liever niet ergens aan vastzitten. Daarom introduceert Alamo.be nu tijdelijk een GRATIS annuleringsverzekering. Weet u nog niet zeker waar u een auto gaat huren of twijfelt u of de reis überhaupt door kan gaan? Boek dan nu uw voordelige huurauto via Alamo.be, zodat u tot 48 uur voor vertrek uw reservering kosteloos kunt annuleren. U boekt dus met een gerust gevoel uw huurauto, omdat u wel verzekerd bent van een auto, maar het ook kan annuleren indien de reis onverhoopt niet door kan gaan.

Kosteloos uw huurauto annuleren

De voorpret van een reis is een fijn gevoel, maar u wilt wel veilig op reis gaan. Mocht u dan ook de huurauto helaas moeten annuleren, dan kan dit kosteloos tot 48 uur van tevoren. Op deze manier heeft u alle tijd om tot op het laatste moment uw keuze te maken, zonder dat u te maken krijgt met ongewenste (annulerings)kosten. De reden waarom u wilt annuleren maakt niet uit, u krijgt in alle gevallen uw geld terug. Voeg, om hiervan gebruik te kunnen maken, de optie gratis afkoop annuleringskosten toe tijdens het boekingsproces. De afkoop annuleringskosten kunt u gratis toevoegen aan uw boeking tot 1 oktober 2020. De reisperiode van de huurauto is hierbij niet van belang.

Met een gerust gevoel op reis

Wanneer u tijdig uw huurauto reserveert, bent u verzekerd van een huurauto op bestemming in de gewenste huurauto categorie en reisperiode. Bovendien kunnen de tarieven anders te allen tijde wijzigen of ter plaatse duurder zijn. Juist in deze tijd is het huren van een auto een goed idee, omdat u dan enkel met uw eigen reisgezelschap op pad gaat en gemakkelijk de rustig plekjes kunt opzoeken. Een auto huren via Alamo.be is altijd inclusief alle benodigde verzekeringen, waardoor u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Daarnaast rijdt u altijd in een veilige en schone huurauto de weg op.

Populaire bestemmingen

U kunt bij ons wereldwijd een huurauto boeken. Populaire bestemmingen dichtbij huis zijn: Brussel Airport, Charleroi en Gent. Maar ook andere locaties in Europa zijn populair, zoals Griekenland, Nederland, Oostenrijk en Portugal. Wilt u meer weten over de nieuwe manier van reizen naar deze bestemmingen? Lees dan hier meer. Heeft u nog vragen of wilt u graag uw huurauto reserveren? Neem dan contact op met ons customer service team.

Voorwaarden

  • Boek uw huurauto voor 1 oktober 2020. Het maakt niet uit wanneer u de huurauto ophaalt.
  • Voeg de optie gratis afkoop annuleringskosten toe aan uw boeking.
  • Tot 48 uur van tevoren kosteloos uw reservering annuleren.
  • Geldig voor alle bestemmingen en reisperioden.
  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •